panfillo
panfillo
  19 lutego 2005 (pierwszy post)

Znacie Gosie.....pewnie ze znacie a jak nie znacie to sie nie odzywajcie....
Ci którzy znają,teraz mi bardzo szybciutko powiedzą co o niej myślą....

dziękuje za uwagę!

zyletka663
zyletka663
  20 lutego 2005

Za tydzien w Niedziele chyba dam na tace za pokoj na swiecie :mrgreen:

:rock:

\"W sieci można udawać wszystko, z wyjątkiem tego, co się naprawdę liczy. Nie możesz udawać inteligencji, poczucia humoru ani błyskotliwości...
złośliwości, przewrotności, ani całej reszty Twojej paskudnej, fascynującej osobowości.\"
Antonina Liedtke

NiosacySwiatlo
NiosacySwiatlo
  20 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: w piękny i inteligientny sposób próbujesz pokazać jaki to Ty jesteś mądry a ja głupi. Czym jest forum ? miejscem gdzie kulturalny, lubiany na co dzień człowiek może powiedzieć ( napisać ) drugiemu coś na co zawsze miał ochotę, czyli coś brzydkiego... bo jest anonimowy. I może to jest odpowiedź na temat zyletka663 ? Pozdrawiam KSE

podziwiam - serio - po praz pierwszy widze u Ciebie posta godnego uwagi... jestem pod wrazeniem - i nie ironizuje... szkoda tylko ze to Ty pierwszy zaczales mnie wyzywac od debili - moja postawa byla jedynie obrona... nic wiecej... wiec moze nastepnym razem zastanow sie co napiszesz - bo Twoja wypowiedz idealnie sie odnosi do tego jak obaj z panfillo potraktowaliscie mnie...

Pzdrawiam Madness
panfillo
panfillo
  20 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: wiec moze nastepnym razem zastanow sie co napiszesz - bo Twoja wypowiedz idealnie sie odnosi do tego jak obaj z panfillo potraktowaliscie mnie...

Ej weź już nie rób z igły wideł....bo na pewno nieraz juz ktoś po Tobie pojechał....straszny masz do nas żal, ojej no i co teraz bedzie...tylko nie mów, że nie możesz spać bo Ci ktoś trochę mięsa podrzucił.....
A i zrób coś dla mnie...zostało mi zasugerowane,bynajmniej nie przez MODERA, żebym jednak nie psuł Ci humoru, więc bardzo Ci prosze nie prowokuj i skończmy juz tą dyskusje
NiosacySwiatlo
NiosacySwiatlo
  20 lutego 2005

EOT...

rapboy
rapboy
  22 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: Twoja wypowiedz idealnie sie odnosi do tego jak obaj z panfillo potraktowaliscie mnie...

najwyrazniej mieli ku temu jakis powod...
:evil:
NiosacySwiatlo
NiosacySwiatlo
  22 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: najwyrazniej mieli ku temu jakis powod...

a moze po prostu usilna i nieco nieudolna proba zwocenia na siebie uwagi??
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.