MalinovaSadystka
MalinovaSadystka
  2 października 2017 (pierwszy post)

Dlaczego nie mogę zrobić transmisji na tel.? W ogóle nie mam ( +) zeby zrobić swoja transmisje. Wchodze przes strone w necie...a jak pobrałam apke.. to też nie działa... w ogóle nie mogłam na czacie pisać u innych na kam. KTOŚ WIE ?d83dde30

NapiszDooMnie
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 14
NapiszDooMnie
  6 października 2017

Tez nie wiem

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  6 października 2017
Z przeglądarki w telefonie nie ma możliwości nadawania.

Natomiast brak plusa w kamerkach na aplikacji sygnalizuje problem z przestarzałą jej wersją lub brakiem opcji. W takim przypadku należy przy zgłoszeniu podać model urządzenia, wersję oprogramowania oraz aplikacji.
NapiszDooMnie
NapiszDooMnie
  6 października 2017
esquilo
esquilo: Z przeglądarki w telefonie nie ma możliwości nadawania.

ale nadają z androida podobno
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  6 października 2017
NapiszDooMnie
NapiszDooMnie: esquilo: Z przeglądarki w telefonie nie ma możliwości nadawania. ale nadają z androida podobno

Proszę uprzejmie, żeby nie mącił Pan w wątku.
Przytoczę:
esquilo
esquilo: Natomiast brak plusa w kamerkach na aplikacji sygnalizuje problem z przestarzałą jej wersją lub brakiem opcji. W takim przypadku należy przy zgłoszeniu podać model urządzenia, wersję oprogramowania oraz aplikacji.

Także zakomunikowanie w imieniu osób trzecich: "podobno nadają z androida" jest znikomą. Są różne wersje oprogramowania - w tym androida, jak również modele urządzeń tej samej marki, o wersji aplikacji też warto pamiętać. d83dde0f
NapiszDooMnie
NapiszDooMnie
  6 października 2017
esquilo
esquilo: Proszę uprzejmie, żeby nie mącił Pan w wątku.

ze coooo...
byle to na Paaaani wyszlo racje... no tak bo tylko moderacja jest tu najmadrzejsza d83dde02
CuteNinja
CuteNinja
  7 października 2017
NapiszDooMnie
NapiszDooMnie: no tak bo tylko moderacja jest tu najmadrzejsza

Nie pyskuj pan. Przetłumaczę tak, żebyś zrozumiał: nie ma możliwości robienia transmisji z przeglądarki w telefonie, niezależnie od tego, czy ma androida czy inny system operacyjny. Można nadawać z urządzenia mobilnego, gdy ma się zainstalowaną APLIKACJĘ ale z różnych przyczyn nie u każdego to działa i mają na to wpływ różne inne czynniki, o których wyżej pisała koleżanka.
Rozumiesz? To tak, jakbyśmy oboje mieli samochód. Ja mam samochód i Ty masz samochód. Ale mój to terenówka, więc po błocie pojedzie, a Twój się zakopie. Jasne?
NapiszDooMnie
NapiszDooMnie
  7 października 2017

Hahahahhahahahaahahahah jaka agresja ojojojiji...polecam sie przewietrzyć gdyż widac za dużo tu "gwiazdorzysz" @ ten mod uderzył ci zbyt mocno do glowki d83dde02

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 694
woland
  7 października 2017
NapiszDooMnie
NapiszDooMnie: polecam sie przewietrzyć
zaś ja polecam ci:

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

NapiszDooMnie
NapiszDooMnie
  7 października 2017

Zaś tobie polecam codziennie rano popołudniu i wieczorem wraz z resztą "moderkôw" z podwojoną dawka

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.