Danielovsky
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 142
Danielovsky
  7 marca 2017 (pierwszy post)

Wiam. Właśnie miałem pisać też na ten temat.. Zostałem dziś, jak i wczoraj wielokrotnie wyrzucamy z transmisji od koleżanki bez powodu.. Co to ma być ? Moderator? ... Nadużywanie fucnkji.. Po prostu któryś z moderatorów zrobił sobie zabawę. .. ale nie wiadomo ktory.. Zróbcie coś z tym...

_______________Pozdrawiam.!

BAEZ
BAEZ
  7 marca 2017

Jeśli nie "przeginałeś" regulaminu kamerek to niekoniecznie moderator mógł Cię wyrzucić. Zdarzają się błędy na fotce, przez które automatycznie wywala z pokoi.

Danielovsky
Danielovsky
  9 marca 2017

Tutaj nie mówimy o błędach na fotce... tylko o nadużywaniu funkcji moderatora..
Tutaj moderator ostatnio podał mi numer do jednych z osób transmitujących..
Napisałem tylko "podaj nr , to zadzwonię"..
I nagle mi wyskoczyło okienko z numerem do tej osoby. Więc .....
Czy wypowie się wkońcu administracja???
Problem w tym, że nie widać nazwy użytkownika..a powinna być widoczna, żeby było wiadomo kto dał ban/kick , I na kogo złożyć skargę. A nie wielkie tajemnice...

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 694
woland
  9 marca 2017

Po pierwsze - forum nie jest od wyjaśniania spraw związanych ze słusznością/lub nie nakładanych banów/kicków.
Co do kwestii z 7 marca zapraszam na pw ponieważ nie podajemy publicznie takich informacji.
Jedyne co mogę powiedzieć to tyle, że nie było żadnych wielokrotnych "kicków".

Kolejna rzecz - moderatorzy nie widzą numerów za pomocą, których było weryfikowane konto, zatem ta historia z udostępnieniem numeru telefonu brzmi średnio prawdopodobnie.

Po trzecie - użytkownik nie ma potrzeby wiedzieć na kogo złożyć skargę. Wystarczy, że opisze sytuację i odpowiednie osoby (Fotka Team czy Moderatorzy Globalni) są w stanie sprawdzić wszystkie operacje moderatorów jego na koncie.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Danielovsky
Danielovsky
  10 marca 2017

Wyskoczyło mi okienko z wiadomością od moderatora "Numer telefonu" .. widzę że temat bez sensu :) nic nie poniesie żadej kary :) Temat do zamknięcia.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.