Witam.
Zacznę od tego, że nie wiem gdzie wstawić ten temat, bo żaden moderator nie chce mi odpowiedzieć.
Także, napiszę tutaj.
Streszczając temat, chciałbym złożyć skargę na moderatora, możliwe że moderatorów, ponieważ są incognito i nie wiem do końca o kim mówić.
Robiąc transmisję na kamerkach wielokrotnie dostałem bana, głownie za "ubliżanie". Fakt, przyznaję że nieraz kogoś obraziłem itp.
Jednak moderatorzy zabrali sobie to do serca i teraz dostaję bana w sumie za nic. Nie taka jest rola moderatora, nie taka... Kreatywność jest ich zbyt niska, żeby zrozumieć moją ironie i nie mają w ogóle dystansu więc się pytam jakim prawem na moderatorów wybieracie jakiś zakompleksionych dzieciaków?
Nie jestem jedyny, ponieważ wiele osób zostaje tzw, dyskryminowana przez "władze" Fotki.
Co mam zrobić i gdzie napisać?
Naprawdę jest to śmieszne, ponieważ nadużywają swoich praw.
Może któryś tutaj ukaże swój racjonalizm i odważy się napisać, bo wielokrotnie pytałem za co a odpowiedzi nie uzyskałem, czasem zostałem wręcz wyśmiany przez moderatorów.
Ostrzegałem wielokrotnie, że skargę takową napiszę i słowa dotrzymałem.
Z góry dziękuję za odpowiedz i mam nadzieje, że w końcu ktoś zrobi z tym porządek, bo ośmieszacie w ten sposób własny portal.
lista tematów
[Kamerki] Skarga
Wiele razy ogladam te transmisje i naprawde sa to blokady bez powodu, rowniez w moim przypadku. Czasami mam wrazenie ze jest to czysta złośliwosc moderatorów, a chyba ich zadaniem jest rzetelne pilnowanie porządku na portalu a nie robienie na zlosc komuś, komu bardzo mozliwe ze czegos zazdroszczą sadzac po ich dziecinnym zachowaniu :)
Jako częsty widz na transmisjach autora skargi, śmie przyznać mu rację. Niejednokrotnie przy rozmowie, moderator bezpodstawnie przyznawał bany, bądź dawał żałosne ostrzeżenia mimo iż regulamin nie był łamany. Ewidentnie wygląda to na czystą złośliwość moderatorów, którzy najwidoczniej nie wiedzą w jakim celu przyznano im to stanowisko.