XXXjokerFaceXXX
XXXjokerFaceXXX
  13 stycznia 2017 (pierwszy post)

Tak wpadłem sobie na forum z pewnym przemyśleniem...
otóż wbijam na kamerki, witam się z tymi co mam się powitać. i Nagle patrzę a na kamerce 2 (kobiety) max 13 lat, na czacie co drugi zachowuję się jak rasowy pedofil do słownie.... i nie wcale tak się nie zachowują 18 latkowie, 20 latkowie... a stare pryki co maja po 25-30 lat (mówie stare, bo licze od wieku tych dziewczynek)....
dobra reakcja moderatorów , można powiedzieć błyskawiczna zostają wyproszone...
przewijam dalej i co widzę następna robi transmisje. ta bije rekordy bo wygląda na 9-10 lat. Pytam się ile masz lat ?? ona 14... więc wbijam na jej profil a tam 17 lat kobieta 2 zdj wygląd 9 latki...
No ale dobra ja nie o tym.. bo chodzi o to że na czacie o 2 razy starsi piszą ale słodka fajna itp. więc się pytam czy oni są świadomi ile ona ma lat i czemu zachowują się jak pedofile i dodaje tylko na koniec Prokurator bardzo chętnie sprawdzi wasze konta.. i na czacie nagle stop i wszyscy ale ja to do psa pisałem itp. itd.
LUDZIE CO SIE DZIEJE Z TYM ŚWIATEM... przecież to nie jest normalne zachowanie na to są paragrafy które w internecie też obowiązują... czy tu na prawdę trzeba wezwać stonogę żeby zrobił porządek... taki stary warchoł jak dostanie 5 lat w pasiakach następnym razem się zastanowi co pisze :)
Pamiętajcie zawsze reagujcie jak widzicie takie zachowane TYLKO WY możecie zatrzymać ten proceder...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia

XXXjokerFaceXXX
XXXjokerFaceXXX
  13 stycznia 2017

tylko pedofil nie będzie się domyślał ile one maja lat
XXXjokerFaceXXX
XXXjokerFaceXXX
  13 stycznia 2017

tylko pedofil nie będzie się domyślał ile one maja lat
piekloWgDantego
Reputacja: 103 | BluzgometrTM: 7
piekloWgDantego
  13 stycznia 2017

Ja się pytam gdzie są rodzice tych dzieci ? Żeby się czasami nieokazalo ,iż ojciec pisze z własną córką .

Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.

XXXjokerFaceXXX
XXXjokerFaceXXX
  13 stycznia 2017
piekloWgDantego
piekloWgDantego: Ja się pytam gdzie są rodzice tych dzieci ? Żeby się czasami nieokazalo ,iż ojciec pisze z własną córką .

zajeci pewnie praca :) no i bez stresowe wychowanie broń boże coś powiedz głośniej
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.