DrumAndBassLive
DrumAndBassLive
  30 października 2016 (pierwszy post)

Piszę już 3 raz w przeciągu 2 miesięcy. Tym razem podczas nadawania wyskakuje Wykryto, że twój pokój przestał nadawać, proszę odświeżyć stronę lub założyć nową transmisję. Flash zaktualizowany do najnowszej wersji 23.00.205 przeglądarki również najnowsze wersje. Na wersji Flasha 185 nawet nie chciała transmisja wystartować. Więc w czym znowu tkwi problem?

Jacek
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 29
Jacek
  30 października 2016

Mam to samo i wszystkie osoby które grają na podwyższonej jakości ,

OktiOktawiusz
OktiOktawiusz
  1 listopada 2016

Hej a mi się wydaje że nie jest to żadna awaria (bo trwa to za długo) tylko celowe działanie fotki z ograniczeniem przepustowości łącza podejrzewam że ceny za serwery wzrosły i w wyniku oszczędności tak zrobili

DrumAndBassLive
DrumAndBassLive
  1 listopada 2016

A ja dochodzę do wniosku ze fotka nie nadąża za zmianami jakie wnosi flash i sam microsoft. W ostatnim czasie miałem z 4 aktualizacje windowsa i flash playera. W tym okresie najstabilniej transmisja działała mi na wersji flasha 22.00.045. A teraz to jest jakaś porażka. No coz nikt nas nawet nie raczy poinformować w czym tkwi problem. Lepiej zżerać kasę od głupich ludzi za gwiazdę i nawet nie informować ich ze coś może nie działać właściwie :)

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  2 listopada 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Lepiej zżerać kasę od głupich ludzi za gwiazdę i nawet nie informować ich ze coś może nie działać właściwie :)

Ja tak tylko informacyjnie - korzystanie z kamerek jest całkowicie bezpłatne i nie wymaga wykupienia pakietu premium (gwiazda) więc Twoja uwaga jest niezgodna z rzeczywistością.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.