Piszę już 3 raz w przeciągu 2 miesięcy. Tym razem podczas nadawania wyskakuje Wykryto, że twój pokój przestał nadawać, proszę odświeżyć stronę lub założyć nową transmisję. Flash zaktualizowany do najnowszej wersji 23.00.205 przeglądarki również najnowsze wersje. Na wersji Flasha 185 nawet nie chciała transmisja wystartować. Więc w czym znowu tkwi problem?
lista tematów
[Kamerki] Kolejny problem z nadawaniem
Hej a mi się wydaje że nie jest to żadna awaria (bo trwa to za długo) tylko celowe działanie fotki z ograniczeniem przepustowości łącza podejrzewam że ceny za serwery wzrosły i w wyniku oszczędności tak zrobili
A ja dochodzę do wniosku ze fotka nie nadąża za zmianami jakie wnosi flash i sam microsoft. W ostatnim czasie miałem z 4 aktualizacje windowsa i flash playera. W tym okresie najstabilniej transmisja działała mi na wersji flasha 22.00.045. A teraz to jest jakaś porażka. No coz nikt nas nawet nie raczy poinformować w czym tkwi problem. Lepiej zżerać kasę od głupich ludzi za gwiazdę i nawet nie informować ich ze coś może nie działać właściwie :)
Konto usunięte: Lepiej zżerać kasę od głupich ludzi za gwiazdę i nawet nie informować ich ze coś może nie działać właściwie :)
Ja tak tylko informacyjnie - korzystanie z kamerek jest całkowicie bezpłatne i nie wymaga wykupienia pakietu premium (gwiazda) więc Twoja uwaga jest niezgodna z rzeczywistością.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV