Witam wszystkich, mam pewien problem z transmisja na telefonie. Otoz gdy odpale kamerke, wszystko niby dziala ale tak naprawde na stronie nie widac mojej transmisji tzn jest ale szary obraz. Mial ktos z was podobny problem? Pisalem do fotkateam ale to strata czasu.. zero pomocy, tylko jedno pytanie jaka wersja aplikacji(najnowsza) i koniec rozmowy, czytaja wiadomosci ale nie odp..
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze chociaz tutaj ktos bedzie w stanie mi pomoc :-)
Android 4.3 , aplikacja 1.1.18 , wczesniej wszystko dzialalo normalnie wiec mysle, ze nie jest to wina tel
lista tematów
[Kamerki] Kamerka na androidzie
Konto usunięte: Otoz gdy odpale kamerke, wszystko niby dziala ale tak naprawde na stronie nie widac mojej transmisji tzn jest ale szary obraz.
Czy nic się nie zmieniło od wczoraj?
Chodzi o wygenerowaną miniaturkę na stronie głównej transmisji czy o sam obraz widziany przez widzów?
Wcześniej było ok, czyli: przed aktualizacją aplikacji i dotyczy to miniaturki czy obrazu na kamerce?
Model telefonu?
Ma Pan możliwość aktualizacji samego androida do nowszej wersji? Nie wiem czy andek już nie za słaby, ale nie znając odpowiedzi na powyższe pytania mogę sobie domniemać...
Jak widać sprawa zagmatwana, zapraszam na pw, nie gryzę