Witam prosze o pomoc dla czego nie moge nadawac transmisji na kamerce wyskakuje mi taki komunikat twoje urzadzenie nie obsluguje transmisji wideo prosze o pomoc i rozwiazanie problemu restartowanie urzadzenia nie pomaga a korzystam z neta w telefonie wczesniej nie bylo problemu z transmisiajmi na zywo
lista tematów
[Kamerki] Prosze o pomoc
BeataKleszcz: Witam prosze o pomoc dla czego nie moge nadawac transmisji na kamerce wyskakuje mi taki komunikat twoje urzadzenie nie obsluguje transmisji wideo prosze o pomoc i rozwiazanie problemu restartowanie urzadzenia nie pomaga a korzystam z neta w telefonie wczesniej nie bylo problemu z transmisiajmi na zywo
Witam, jak rozumiem chodzi Pani o aplikację?
Wskazane byłyby szczegóły takie jak: model urządzenia, system, (widoczne w ustawieniach telefonu) wersja aplikacji. Internet w telefonie: wi fi, lte?
Internet mam w pley wykupuje pakietem siec lte telefon to lg h525n wersia jadra 3.10.49 wersia systemu 6.0
Dziekuje pani slicznie za pomoc a moze ja dostalam blokade????czy mozna to sprawdzic??? Tylko niby za co bym ja dostala jak ja grzeczna