Od dluzszego czasu zastanawiam sie po co wiekszosc dziewczyn nadaje lub prowadzi transmisje na Fotka.tv skoro gdy juz sie do jakiejs wejdzie to albo totalna olewka z jej strony bo albo zajęte swoją komoreczka albo jeszcze czym innym albo tez gdy grzecznie sie przywitam za nic nawet nie odpisujac dawaja na czarna liste.Po co wiec siedza na kamerkach ,moim zdaniem siedze po to zeby porozmawiac a nie lezec udając spiaca w lozku
[Kamerki] Dziewczyny na kamerkach
Każda ma swoje gusta, jedna chciałaby żeby widzowie na nią popatrzyli inna chce porozmawiać z księciem z bajki a jeszcze inna czeka na ciekawych rozmówców, którzy po za "ładnie wyglądasz", "wstań", "pokaż cycki" mają coś interesującego do powiedzenia.
To nie tylko na Fotka.com można zaobserwować tego typu zachowania kobiet, na światowych wideo czatach dzieje się dokładnie to samo.
Przyznam, że obserwuję to od samego początku kamerek i ... ze smutkiem stwierdzam, że faceci, bardziej lub mniej, ale są kontaktowi, natomiast płeć "piękna" w większości jest płcią pustą. Oczywiście są wyjątki, gdzie na transmisji dziewczyny można miło spędzić czas lecz zdarza się to coraz rzadziej .
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Ja mogę powiedzieć z mojego odczucia , wchodzę praktycznie na kamerki codziennie ale nie przesiaduje za długo bo samemu siedzieć to co to jest ;D śmieszne troche to jest ale dramatyczne - a jak już ktoś wchodzi jest max 3 dziewczyny to pobędą kilka chwil i wychodzą odrazu ! to ja nie wiem po co one tu są , czego szukają i czego oczekują , chyba wygladam na zdrowego faceta i średnia też mówi wiele to czemu tak jest xD Macie tak samo chłopaki , takie odczucia ?