Temat dotyczy nierównego traktowania użytkowników przez adminów portalu
przykładem jest sama tv fotka dziś wszedłem na 5 minut nie miałem koszuli to ustawiłem kamerkę na twarz przylazł admin i mi bana bez ostrzeżenia zapodał a w tym samym czasie 3 typów na gołej klacie siedziało moderatorzy upatrują sobie tylko tych co nie lubią a w regulaminie jest napisane że każdy jest równo traktowany czyli wasz regulamin to jedna wielka ściema pic na wodę foto montaż .
Kto się zetknął z nieregulaminowym traktowaniem czyli nierównym traktowaniem przez moderatora jeszcze?
[Kamerki] RÓWNI I RÓWNIEJSI NA FOTKA PL
Ponoć wykupując gwiazdę jesteś traktowany jak gwiazdor ale to ponoć tylko plotki.
Na nieregulaminowe traktowanie można kupić ponoć taką maść ponoć pomaga
A tak poza tym to nie ma się czym przejmować :) Ban kiedyś minie i życie będzie toczyło się dalej.
jak na razie to wykorzystujecie swoje możliwości do własnych celów hejtowania tych co są dla was nie wygodni
Byłem u koleżanki ze swoim laptopem a że ona swój popsuty to zalogowała sie na moim lapku by sprawdzic poczte i taki za przeproszeniem "C..." nie wiem co zrobił ale zrobił wykorzystując jednego z "TYCH" do tego by zgłosić i "ten" sprawdził logowanie z jednego Ip do 4 kont i usuną mi 3 konta (od 2008 roku , 2012) a gdy dałem mu dowody (scriny) na to ze posiada fejkowe konto i pisze mi z niego to wiecie co mi napisał ???? ZE TYLKO pełny zrzut ekranu będzie rozpatrywany :\ Nie OGARNIAM tego .
Poproś "TEGO" by "TEN" "ODTEGOWAŁ" i teraz nie wiem, czy "C..." to ktoś z FT, ja, czy Prezydent Duda - mam nadzieję, że to ja - zawsze zależało mi na fejmie i smutałbym gdyby okazało się, że żyrafa nie widzi księżyca, bo jej trąba przeszkadza.
Co się dzieje w tym kraju - czy języka polskiego uczą teraz wysłannicy Kim Dzong Una?
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Ale macie ludzie problemy.
Gdyby każdy przestrzegał zasad panujących w serwisie fotka.pl, nie byłoby banów, nieporozumień itp. A tłumaczenie się typu byłem z laptopem u..., czy jeszcze gdzieś indziej to nie jest żaden argument.