Avenged
Avenged
  29 stycznia 2016 (pierwszy post)

Temat dotyczy nierównego traktowania użytkowników przez adminów portalu
przykładem jest sama tv fotka dziś wszedłem na 5 minut nie miałem koszuli to ustawiłem kamerkę na twarz przylazł admin i mi bana bez ostrzeżenia zapodał a w tym samym czasie 3 typów na gołej klacie siedziało moderatorzy upatrują sobie tylko tych co nie lubią a w regulaminie jest napisane że każdy jest równo traktowany czyli wasz regulamin to jedna wielka ściema pic na wodę foto montaż .

Kto się zetknął z nieregulaminowym traktowaniem czyli nierównym traktowaniem przez moderatora jeszcze?

GRADEK83
GRADEK83
  31 stycznia 2016

Ponoć wykupując gwiazdę jesteś traktowany jak gwiazdor ale to ponoć tylko plotki.

Na nieregulaminowe traktowanie można kupić ponoć taką maść ponoć pomaga :ziober2:

A tak poza tym to nie ma się czym przejmować :) Ban kiedyś minie i życie będzie toczyło się dalej.

Paffeuu
Paffeuu
  1 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Kto się zetknął z nieregulaminowym traktowaniem czyli nierównym traktowaniem przez moderatora jeszcze?

Spokojnie ziomuś, fotka jest dość spora, a moderatorzy nie mają wielu par oczuf i rąk : D
xDEMON93x
xDEMON93x
  4 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Spokojnie ziomuś, fotka jest dość spora, a moderatorzy nie mają wielu par oczuf i rąk : D

Może chciał aby każdy MOD został pająkiem d83dde1c
Paffeuu
Paffeuu
  4 lutego 2016
xDEMON93x
xDEMON93x: Może chciał aby każdy MOD został pająkiem

Możliwe, nawet o tym pomyślałem xDDDDDDDDDD
Avenged
Avenged
  4 lutego 2016

jak na razie to wykorzystujecie swoje możliwości do własnych celów hejtowania tych co są dla was nie wygodni

Paffeuu
Paffeuu
  5 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: jak na razie to wykorzystujecie swoje możliwości do własnych celów hejtowania tych co są dla was nie wygodni

Spokojnie ziomuś, nie te czasy, dużo się zmienia - cierpliwości :D

Just relax ^_^
hyzior1OO
hyzior1OO
  8 lutego 2016

Byłem u koleżanki ze swoim laptopem a że ona swój popsuty to zalogowała sie na moim lapku by sprawdzic poczte i taki za przeproszeniem "C..." nie wiem co zrobił ale zrobił wykorzystując jednego z "TYCH" do tego by zgłosić i "ten" sprawdził logowanie z jednego Ip do 4 kont i usuną mi 3 konta (od 2008 roku , 2012) a gdy dałem mu dowody (scriny) na to ze posiada fejkowe konto i pisze mi z niego to wiecie co mi napisał ???? ZE TYLKO pełny zrzut ekranu będzie rozpatrywany :\ Nie OGARNIAM tego .

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  9 lutego 2016
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Byłem u koleżanki ze swoim laptopem...

Poproś "TEGO" by "TEN" "ODTEGOWAŁ" i teraz nie wiem, czy "C..." to ktoś z FT, ja, czy Prezydent Duda - mam nadzieję, że to ja - zawsze zależało mi na fejmie i smutałbym gdyby okazało się, że żyrafa nie widzi księżyca, bo jej trąba przeszkadza.

Co się dzieje w tym kraju - czy języka polskiego uczą teraz wysłannicy Kim Dzong Una?

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

hyzior1OO
hyzior1OO
  9 lutego 2016
A u mnie był dziadek zjadł obiadek ubrał kalosze bo Ja nie nosze , No widzisz to nie musisz smutać bo to o Ciebie chodzi .a ta Twoja żyrafa nie zobaczy księżyca nie przez trąbe tylko że siedzi w lodówce i czeka na słonia a koń siedział na drutach przejechał tranwaj i spadł ..... Widzisz z tobą to można tylko o pierdołach popisać bo inaczej się nie da rozmawiać
mbe
mbe
  9 lutego 2016

Ale macie ludzie problemy.
Gdyby każdy przestrzegał zasad panujących w serwisie fotka.pl, nie byłoby banów, nieporozumień itp. A tłumaczenie się typu byłem z laptopem u..., czy jeszcze gdzieś indziej to nie jest żaden argument.

hyzior1OO
hyzior1OO
  9 lutego 2016

No widzisz ... Nic ująć nic dodać .... żeby wszyscy byli tacy prawinni jak ty to byłoby wspaniale a i dodaj foto jakies a nie fejkowym kontem kontem odpowiadasz :P

xvar15
wpis jest ukryty
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.