siemka mianowicie mam problem z kamerkami zezwalam kamerce mikrofon stawienia wszystko git ping 31 pobieranie 23 ponad
nw oco chodzi najnowszy flash i wszystko
[Kamerki] serio ktos potrafi tu pomoc
Wyjaśnij może dokładnie
1. jaki masz problem
2. jaki system i przeglądarka
to może znajdzie się rozwiązanie
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
tutaj link do testu łącza
system obecnie win 10 profesjonal 64 bit najnowszy chrome
problem polega na braku reakcji na kamerkach tzn jest zezwolony dostęp do kamerki oraz mikrofonu wszystko posutawiane tak jak też tutaj na forum poczytałem i cały czas komunikat oczekiwanie na rozpoczęcie transmisji
Ale mnie to denerwuje jak ludzie zachwycają się pobieraniem.. a wysyłanie 1Mb/s albo i mniej...
po za tym mają problem, piszą na forum a nie piszą jaki problem...
Jak czasami czytam te tematy to sobie myślę (bez obrażania kogokolwiek) jakie to są głupki haha
jak byś nie umiał czytać jest opisany problem ps. nie chwale się szybkością łącza itp tylko wstawiłem test bo chodzi czasami właśnie o łącze i dodając jeszcze opis jak wejdę na kamerkę jak ktoś nadaje też nie widzę obrazu
1. spróbuj z innej przeglądarki - chrome ma własny flashplayer więc pobranie najnowszego nie zmienia tego zaszytego w chrome
2. jeśli chodzi o test szybkości - sprawdź za pomocą http://www.speedtest.net/ wybierając warszawski serwer
3. sprawdź czy w magazynie lokalnym flasha masz zezwolenie na dostęp do serwera s.fotka.pl
ModTV
na fire fox i opera to samo exploler ege tez
http://www.speedtest.net/result/4981583481.png
tak jest zezwolone dla s.fotka.pl
próbowałem wczoraj znaleźć przyczynę lecz dosłownie wszystko ok nie wiem czemu tak jest
na kamerkach wiadomości są obrazu nie ma jak nadaje to komunikat trwa oczekiwanie na rozpoczęcie
nie mam już pomysłów
W zasadzie z netem wszystko jest perfekcyjnie. Pozostaje antywirus. Niektóre na w10 mają jakieś sapy - mi np jeden z lepszych (avira antyvir) blokował pobieranie z windows store. Na 100% z fotką gryzie się avast.
ModTV