hypno
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 42
hypno
  13 lipca 2015 (pierwszy post)

ciesc. wlaczylem wczoraj transmisje nawet działalo obraz byl ... Teraz mam problem taki ze z czystej ciekawosci namieszalem co w opcjach tej witryny co mruga napis "zablokuj" zaraz nad naszym obrazem po prwj stonie - a mianowicie dlugo to nie trwało bedąc w tych opcjach nacinełem ą ę na opcje "dodaj regułe" . teraz nie ma juz orabrazu wcale i tez nie muga myg mryg ta opcja w ktora wchodzilem i nie wiem jak do tego powrócic. zepułem. ale to nic. moze kts wie jak to odkrecic
.pozdrawiam

Shaitan
Shaitan
  13 lipca 2015

Pewnie masz adblocka - sprawdź, czy nie masz w filtrach http://s.fotka.pl/img//swf/video-js.swf i usuń to.

hypno
hypno
  13 lipca 2015

witam ponownie . Mam addbolcka ale mozna jesniej co mam usunac i gzie to sie naciska? dzieki bardzo za opdowiedz

hypno
hypno
  13 lipca 2015

a juz sobie poradzilem . trzeba prawym myszki klicknac na adblocka i to wyłaczyc. dzieki za pomoc.

timmad
timmad
  13 lipca 2015

hej. co moce byc powodem tego z gdy robie transmisje to ciezko jest wejsc do mojego pokoju ? widac napisy ze trwa logowanie czy cos tam i sie obraz nie chce odpalic? mam to potwierdzone od kilku osob ze ciezko wlizc. internet lata mi na kablu.pozrawiam.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.