lukasek01
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 1
lukasek01
  8 lipca 2015 (pierwszy post)

Dziś otrzymałem blokadę z dość ciekawego powodu:

"Otrzymujesz blokadę na kamerki. nagi tors"
Nagi tors przy 30 stopniowym upale łamie prawo? Skoro tak aż strach iść na plaże :D

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  8 lipca 2015

Witam, polecam zapoznać się z netykietą (ppkt 5. http://www.fotka.pl/forum/kamerki/8679,NETYKIETA_FAQ_KAMERK ) rozumiemy że jest 30, a bywa że i 35 stopni, ale tłumaczenia, że gorąco, że na plaży tak chodzą itp. są tyle warte co tłumaczenia się z takiego ubioru np na pogrzebie cioci. Na pogrzebie nie wypada, bo tak stanowi społeczny regulamin jakim jest przyzwoitość i szacunek - zakładając tu konto akceptowałeś regulamin i załączniki serwisu - jednym z nich jest netykieta kamerek.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

lukasek01
lukasek01
  8 lipca 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Masz na myśli ten punkt: "Obnażanie się przed kamerką i pokazywanie/dotykanie intymnych części ciała "krocze, piersi etc.", akty seksualne, masturbacja - (ban), kierowanie kamery na krocze, obnażony tors, dekolt (bez widocznej twarzy) - (kick - nagminnie ban)" ? Jeżeli tak to proszę o wyjaśnienie skąd akceptacja na eksponowanie biustu w połączeniu z pokazaniem twarzy. Przecież na pogrzebie babci to też nie przystoi. Nie żebym negował regulamin, ale jest on dla mnie logicznie niespójny.

fresh
fresh
  8 lipca 2015

Podziękuj tym, którzy od pokazywania torsu kończą na pokazywaniu genitaliów. Gdyby każdy rozumiał zasady tego portalu i nie byłoby osób nieletnich (w tym poniżej 15 lat) takie sytuacje byłyby do zaakceptowania i mógłbyś mieć tak kamerę skierowaną.
Po za tym zrozum też widzów, mam na myśli kobiety, że wolałyby widzieć Twoją twarz niż inne części ciała. Takie obrazki mogą One oglądać na erotycznych kamerkach.

lukasek01
lukasek01
  8 lipca 2015

"Gdyby (...) nie byłoby osób nieletnich (w tym poniżej 15 lat) takie sytuacje byłyby do zaakceptowania i mógłbyś mieć tak kamerę skierowaną."
O godzinie 3 gdy ta sytuacja miała miejsce raczej takich osób już nie było.

"Po za tym zrozum też widzów, mam na myśli kobiety, że wolałyby widzieć Twoją twarz niż inne części ciała. "
Moja twarz była doskonale widoczna, kadr zaczynał się nad głową i kończył gdzieś na wysokości piersi. Wykonujecie chyba screeny w momencie banowania? Jeżeli tak to możesz sam to sprawdzić, a jeżeli nie to zapytaj moda który mnie zbanował.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.