[Kamerki] PROBLEM WIELKI PROBLEM
Natomiast pisałem do Moderatorów Fotki kazali mi wyczyścić Historie zrobiłem to ponownie zrobiłem tez Clenerem nic nie pomogło przeinstalowałem Gogle chrom nowego najnowszego flescha pleyara 17 też nic przeszedłem na fajerfoxa użyłem javy też nic opera to samo nic i internet explorer tez nic to samo wszędzie odinstalowałem wszystko przeskanowałem kompa clenerem antivirem i nic z tego nic nie znalazło zainstalowałem teraz tylko google chrom i mam cały czas to samo Kto wie jak się pozbyć tego problemu ??????
Proszę spróbować jeszcze wyłączyć antywirusa lub zaporę może jakiś z tego typu programów blokuje nadawanie.
Witam, przyczyn problemu może być wiele - ale z tego co przeczytałem to albo zrobiłeś źle albo nie zrozumiałeś -
po pierwsze sprawdź czy nie pogorszyło ci się łącze - istotna jest wartość upload i ping - sprawdzisz to tu http://www.speedtest.net/pl/ wartość upload poniże 512 kb/s lub ping powyżej 50 ms kończy się właśnie takim objawem
po drugie - problem dotyczy wszystkich przeglądarek więc cache i cookies odpada - oczyść magazyn flasha - instalacja nowej wersji to za mało
po trzecie - jeśli to nie pomoże to odinstaluj flasha i javę - następnie restart i ponowna instalacja
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV