SAYNEZ
SAYNEZ
  6 czerwca 2015 (pierwszy post)
ROBLEM

Natomiast pisałem do Moderatorów Fotki kazali mi wyczyścić Historie zrobiłem to ponownie zrobiłem tez Clenerem nic nie pomogło przeinstalowałem Gogle chrom nowego najnowszego flescha pleyara 17 też nic przeszedłem na fajerfoxa użyłem javy też nic opera to samo nic i internet explorer tez nic to samo wszędzie odinstalowałem wszystko przeskanowałem kompa clenerem antivirem i nic z tego nic nie znalazło zainstalowałem teraz tylko google chrom i mam cały czas to samo Kto wie jak się pozbyć tego problemu ?????? d83dde02
LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  7 czerwca 2015

Proszę spróbować jeszcze wyłączyć antywirusa lub zaporę może jakiś z tego typu programów blokuje nadawanie.

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  7 czerwca 2015

Witam, przyczyn problemu może być wiele - ale z tego co przeczytałem to albo zrobiłeś źle albo nie zrozumiałeś -

po pierwsze sprawdź czy nie pogorszyło ci się łącze - istotna jest wartość upload i ping - sprawdzisz to tu http://www.speedtest.net/pl/ wartość upload poniże 512 kb/s lub ping powyżej 50 ms kończy się właśnie takim objawem

po drugie - problem dotyczy wszystkich przeglądarek więc cache i cookies odpada - oczyść magazyn flasha - instalacja nowej wersji to za mało

po trzecie - jeśli to nie pomoże to odinstaluj flasha i javę - następnie restart i ponowna instalacja

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

wokato040189
wokato040189
  20 czerwca 2015

lub tez moze byc opcja z wirusem w systemie i powoduje takie klocki jezeli sie dobrze znasz na software to zalecam przeskanowanie combofixsem antywirus nie zawsze wykryje wirusa czasem trzeba uzyc bardziej zaawansowanych programów pozdrawiamd83ddcbb

arturek1345
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
arturek1345
  25 czerwca 2015

Ja to samo mam

wokato040189
wokato040189
  25 czerwca 2015

zastosuj sposób z mojego posta powyżej nie będę pisał tego samego powinno pomóc

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.