Icebreak
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 9
Icebreak
  4 września 2014 (pierwszy post)

Pierwszy raz wizie gościa który dal bez podstawmy na czarna listę do kolezanki powiedziałem "kogo ja tu widzie @Pam3lciaaa" zostałem ponizony (spi......l) potem kilkakrotnie wywalony a wtedy na czarna listę przez(TeHaCeUsZ) nie kumam takiego człowieka tera siedzi z 7 osób na trasnmisj

Paffeuu
Paffeuu
  4 września 2014
Icebreak
Icebreak: Pierwszy raz wizie gościa który dal bez podstawmy na czarna listę do kolezanki powiedziałem "kogo ja tu widzie @Pam3lciaaa" zostałem ponizony (spi......l) potem kilkakrotnie wywalony a wtedy na czarna listę przez(TeHaCeUsZ) nie kumam takiego człowieka tera siedzi z 7 osób na trasnmisj

Właściciel transmisji nie musi się tłumaczyć, widocznie nie chciał, żebyś był na jego transmisji i tyle.
Czarna lista jest po to, by odizolować niechcianych "gości", tak to działa.
Icebreak
Icebreak
  4 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Właściciel transmisji nie musi się tłumaczyć, widocznie nie chciał, żebyś był na jego transmisji i tyle. Czarna lista jest po to, by odizolować niechcianych "gości", tak to działa

Dobra Ale Powiedzieć z uprzejmości a nie (S........j) do było nie na miejscu kuzwa ogarniacie się wyzywać ludzi potem dawać na czarna listę zostałem urażony
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  4 września 2014
Icebreak
Icebreak: Paffeuu: Właściciel transmisji nie musi się tłumaczyć, widocznie nie chciał, żebyś był na jego transmisji i tyle. Czarna lista jest po to, by odizolować niechcianych "gości", tak to działa Dobra Ale Powiedzieć z uprzejmości a nie (S........j) do było nie na miejscu kuzwa ogarniacie się wyzywać ludzi potem dawać na czarna listę zostałem urażony

to juz miej pretensje do uzytkownika nie do nas... my osobiscie jak widzimy takie sytulacje z wulgaryzmami reagujemy odpowiednio.

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Paffeuu
Paffeuu
  4 września 2014
Icebreak
Icebreak: Dobra Ale Powiedzieć z uprzejmości a nie (S........j) do było nie na miejscu kuzwa ogarniacie się wyzywać ludzi potem dawać na czarna listę zostałem urażony

d83ddc47

binoleq
binoleq: to juz miej pretensje do uzytkownika nie do nas... my osobiscie jak widzimy takie sytulacje z wulgaryzmami reagujemy odpowiednio.

Dokładnie tak jak pisze Kolega + jak widzisz takie zachowanie, to zwyczajnie zgłoś ;]
Icebreak
Icebreak
  4 września 2014
binoleq
binoleq: to juz miej pretensje do uzytkownika nie do nas... my osobiscie jak widzimy takie sytulacje z wulgaryzmami reagujemy odpowiednio.

Właśnie widzie jaka wasza reakcja była gloszone wczoraj w nocy i jeszcze nik nie odpowiedział Dlaczego macie to głęboko w d...e
Paffeuu
Paffeuu
  4 września 2014
Icebreak
Icebreak: Właśnie widzie jaka wasza reakcja była gloszone wczoraj w nocy i jeszcze nik nie odpowiedział Dlaczego macie to głęboko w d...e

Ja żadnego zgłoszenia nie dostałem, nie wiem o czym w ogóle piszesz..
Robisz zrzut ekranu, wchodzisz tu > http://www.fotka.pl/przyjaciele > zjeżdżasz do Przyjaciół Kamerek > piszesz do pierwszego z brzegu, który jest online na PW > opisujesz sprawę + dodajesz zrzut ekranu i tyle..
Icebreak
Icebreak
  4 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Robisz zrzut ekranu, wchodzisz tu > http://www.fotka.pl/przyjaciele opisujesz sprawę + dodajesz zrzut ekranu i tyl

jak mam człowieku zrobić jak powiedział musialbym nagrac a nie nagram bo mam słabego neta
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja żadnego zgłoszenia nie dostałem, nie wiem o czym w ogóle piszesz..

musi być jak wysyłałem w nocy pewnie olał i usunoł
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  4 września 2014
Icebreak
Icebreak: jak mam człowieku zrobić jak powiedział musialbym nagrac a nie nagram bo mam słabego neta
Ne bulwersuj się tak :P.

Zrzut ekranu przy słabym necie nie jest problemowy w wykonaniu (jedynie wgranie go na pw może zająć dłuższą chwilę): na klawiaturze wciskasz PrtSc, następnie wklejasz to do Paint-a, zapisujesz i gotowe.
Dalej postępujesz tak jak już wspomniał Paffeuu (zrzut bez przeróbek) i czekasz na odpowiedź :-).

Icebreak
Icebreak: musi być jak wysyłałem w nocy pewnie olał i usunoł

Wątpię żeby któryś z moderatów takie zgłoszenie pominął.
Może nieprawidłowo je wysłałeś.
Pamiętaj, że oni nie gryzą i możesz sprawę szczególnie nie na miejscu zgłosić kilku.

d83dde0f
Icebreak
Icebreak
  4 września 2014
esquilo
esquilo: Zrzut ekranu

chłopie on mówił a nie pisał
esquilo
esquilo: Ne bulwersuj się tak :P.

Nie Bulwersuje sie tylko zostałem ponizony
Icebreak
Icebreak
  4 września 2014
esquilo
esquilo: Zrzut ekranu

chłopie on mówił a nie pisał
esquilo
esquilo: Ne bulwersuj się tak :P.

Nie Bulw
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  4 września 2014
Icebreak
Icebreak: chłopie

d83dde02.

Icebreak
Icebreak: on mówił a nie pisał

Pod okienkiem transmisji znajduje się taki cosiek jak "Zgłoś nadużycie" - pewnie jest Ci znany. Nic się nie dzieje? - Ponów je lub wyślij link transmisji do Moderatora Kamerek (zawsze też o interwencję możesz poprosić kogoś z FP).

Weź pod uwagę to, że moderacja to nie sztuczny/zmechanizowany twór, nie siedzą jak sępy 24h/7 dni w tygodniu i w związku z tym bywają sytuacje, kiedy powstają opóźnienia związane z reakcją. A z tym się wiąże:
d83ddc47
Ruch na kamerkach - przy małej ilości userów pilnujących może być wiele transmisji, które będą wymagały szybszych działań z uwagi na stopień naruszania regulaminu.

Polecam też dystans względem wypowiedzi i nie napraszanie się (jest nim kilkukrotne wchodzenie pomimo wyrzucania) d83ddc4d.
Icebreak
Icebreak
  5 września 2014
esquilo
esquilo: Nic się nie dzieje? - Ponów je lub wyślij link

jak mam sprawdzić czy wysyłany został powinienem dostać jakieś potwierdzenie jak np sms to mam wysłać 50 razy żeby był widoczny Dla moderatora
esquilo
esquilo: Weź pod uwagę to, że moderacja to nie sztuczny/zmechanizowany twór, nie siedzą jak sępy 24h/7 dni w tygodniu i w związku z tym bywają sytuacje, kiedy powstają opóźnienia związane z reakcją. A z tym się wiąże:

a widzisz powinen ktoś być taki co siedzią 24/7 i są jakiś tacy tylko jak wysałem to było 00:00 tylko zatwierdzam że ktoś mógł z moderatorów usunąć i o tej porze było mało transmisjach
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  5 września 2014
Icebreak
Icebreak: siedzią 24/7

kazdy z nas jest czlowiekiem ma tez owje zyce prywatne jezeli naisales zgloszenie poprzez "zglos naruszenie regulaminu " to powinno byc takie zgloszenie...
Zawsze mozes sprawdic kto z obecnych moderatorow jest online przeciez na liscie http://www.fotka.pl/przyjaciele

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.