Witam was serdecznie fotkowicze:) Chciałbym zacząć od jednej rzeczy dlaczego dzisiaj jak grałem to wszyscy narzekali na dźwięk?? Podajcie powód co się z tymi kamerkami dzieje, dlaczego nie może być normalnie tak jak na innych portalach z kamerkami bo tam mają stereo, dobrą jakość obrazu i jest wszystko oki a dlaczego na tej fotce nie może być wszystko ustawione, że zamiast mono powinno być stereo, zamiast starego oprogramowania, które nie wyrabia zainstalować nowy lub nowe serwerownie. I tak apropo dlaczego mnie od czasu do czasu wywala z transmisji jak gram i na pewno to nie jest wina od strony mojego neta tylko od was szanowna administracjo fotki i programiści. I teraz kieruje do was pytanie, kiedy będzie normalna fotka i kamerki?? Ciekawy jestem:) Pozdrawiam
[Kamerki] Problem z dźwiękiem:)
Mniej znaczków mogłeś wpisać ^^ efekt byłby taki sam..
Co do samego problemu, to chodzi Ci o niższą jakość dźwięku?
Witam was serdecznie fotkowicze:) Chciałbym zacząć od jednej rzeczy dlaczego dzisiaj jak grałem to wszyscy narzekali na dźwięk?? Podajcie powód co się z tymi kamerkami dzieje, dlaczego nie może być normalnie tak jak na innych portalach z kamerkami bo tam mają stereo, dobrą jakość obrazu i jest wszystko oki a dlaczego na tej fotce nie może być wszystko ustawione, że zamiast mono powinno być stereo, zamiast starego oprogramowania, które nie wyrabia zainstalować nowy lub nowe serwerownie. I tak apropo dlaczego mnie od czasu do czasu wywala z transmisji jak gram i na pewno to nie jest wina od strony mojego neta tylko od was szanowna administracjo fotki i programiści. I teraz kieruje do was pytanie, kiedy będzie normalna fotka i kamerki?? Ciekawa jestem:) Pozdrawiam