Avatar użytkownika VicekOfficialVicekOfficial
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 96
VicekOfficial
  21 sierpnia 2014 (pierwszy post)

Witam was serdecznie fotkowicze:) Chciałbym zacząć od jednej rzeczy dlaczego dzisiaj jak grałem to wszyscy narzekali na dźwięk?? Podajcie powód co się z tymi kamerkami dzieje, dlaczego nie może być normalnie tak jak na innych portalach z kamerkami bo tam mają stereo, dobrą jakość obrazu i jest wszystko oki a dlaczego na tej fotce nie może być wszystko ustawione, że zamiast mono powinno być stereo, zamiast starego oprogramowania, które nie wyrabia zainstalować nowy lub nowe serwerownie. I tak apropo dlaczego mnie od czasu do czasu wywala z transmisji jak gram i na pewno to nie jest wina od strony mojego neta tylko od was szanowna administracjo fotki i programiści. I teraz kieruje do was pytanie, kiedy będzie normalna fotka i kamerki?? Ciekawy jestem:) Pozdrawiam

Paffeuu
Paffeuu
  21 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam was serdecznie fotkowicze:) Chciałbym zacząć od jednej rzeczy dlaczego dzisiaj jak grałem to wszyscy narzekali na dźwięk?? Podajcie powód co się z tymi kamerkami dzieje, dlaczego nie może być normalnie tak jak na innych portalach z kamerkami bo tam mają stereo, dobrą jakość obrazu i jest wszystko oki a dlaczego na tej fotce nie może być wszystko ustawione, że zamiast mono powinno być stereo, zamiast starego oprogramowania, które nie wyrabia zainstalować nowy lub nowe serwerownie. I tak apropo dlaczego mnie od czasu do czasu wywala z transmisji jak gram i na pewno to nie jest wina od strony mojego neta tylko od was szanowna administracjo fotki i programiści. I teraz kieruje do was pytanie, kiedy będzie normalna fotka i kamerki?? Ciekawy jestem:) Pozdrawiam

Mniej znaczków mogłeś wpisać ^^ efekt byłby taki sam..

Co do samego problemu, to chodzi Ci o niższą jakość dźwięku?
xCytryna
xCytryna
  21 sierpnia 2014

Witam was serdecznie fotkowicze:) Chciałbym zacząć od jednej rzeczy dlaczego dzisiaj jak grałem to wszyscy narzekali na dźwięk?? Podajcie powód co się z tymi kamerkami dzieje, dlaczego nie może być normalnie tak jak na innych portalach z kamerkami bo tam mają stereo, dobrą jakość obrazu i jest wszystko oki a dlaczego na tej fotce nie może być wszystko ustawione, że zamiast mono powinno być stereo, zamiast starego oprogramowania, które nie wyrabia zainstalować nowy lub nowe serwerownie. I tak apropo dlaczego mnie od czasu do czasu wywala z transmisji jak gram i na pewno to nie jest wina od strony mojego neta tylko od was szanowna administracjo fotki i programiści. I teraz kieruje do was pytanie, kiedy będzie normalna fotka i kamerki?? Ciekawa jestem:) Pozdrawiam

LIAM
LIAM
  22 sierpnia 2014

witam dlaczego się od wczoraj zmienił dźwięk na transmisjach na fotce pl czy tak już będzie cały czas czy polepszycie tą jakość dźwięku do takiej jakości która była wcześniej Pozdrawiam LIAM

Paffeuu
Paffeuu
  22 sierpnia 2014
LIAM
LIAM: witam dlaczego się od wczoraj zmienił dźwięk na transmisjach na fotce pl czy tak już będzie cały czas czy polepszycie tą jakość dźwięku do takiej jakości która była wcześniej Pozdrawiam LIAM

To chwilowe, uzbrójcie się w cierpliwość.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.