Kto jest za przywróceniem priva niech wpisuje :
MY CHCEMY PRIVA !!!!!!!!!!!!!
[Kamerki] Pokażmy swój sprzeciw !!!!!!! strona 2 z 2
Wildze ze żyjesz w wyimaginowanym świecie. I czytaj ze zrozumieniem. Nic nie jest za darmo skoro ty nie płacisz palca za to reklamodawcy a jak nie ma ludzi nie ma reklamodawca nie ma kasy nie ma portalu i tyle w tym temacie. (utrzymanie całej infrastruktury paru serwerów, szybkich łącz itp to parę tysi miesięcznie)
A kamerki przyciągają dużo osób bo pozostałe sprawy są wtórne. Zresztą się okaże po jakimś czasie ( okresie gdzie są sporządzane statystyki z odwiedzin nowych użytkowników itp - reklama )
... z tak szerokim zakresem wiedzy powinieneś założyć własną firmę i pokazać jakim to jesteś biznesmenem .
Zniesienie opcji pokoju prywatnego to nie zamknięcie działu/zniesienie funkcjonalności, więc... Fotka i Kamerki wciąż na propsie .
Czyli wyłączenie czegoś nie zmienia funkcjonalności to gratulacje zrozumienia tematu i zagadnienia. (mam tel ale wyłączyli mi możliwość dzwonienia ale to spoko funkcjonalność pozostała ta sama)
A jak napisałem czytaj ze zrozumieniem.
każda firma ma w statusie zarabianie i nikt tego nie zmieni nawet ty a skoro nie przybędą nowe osoby znaczy ze coś się nie rozwija a jak się nie rozwija znaczy ze konkurencja możne wyprzedzić i tak dalej.
a jak znam życie prędzej czy później i tak wrócą pokoje prywatne.
poza tym pisząc ze większość ludzi ma w 4 literach odnosiłem się do slow
i miałem na myśli ze tu się nie wypowiadają.
Bo aż tak wielu userom/kom nie przeszkadza brak priv cam .
.
.
.
Nie zapłaciłeś rachunku/nie zasiliłeś konta to zablokowali Ci możliwość dzwonienia - proste.
W tym przypadku:
Wyłączono jedną z opcji Działu, nie zamknięto go.
Ograniczono jego funkcjonalność? Tylko i wyłącznie Kamerki prywatne "nakręcały dział/portal", dzięki temu widzów/userów przybywało?
Gdyby tak było nie usuniętoby room-ów.
współczuję takiego toku myślenia...
Nie wziąłeś pod uwagę jednej rzeczy: jakości transmisji, a ta urągała wszelakim normom.
Sam już wspomniałeś o "róbta co chceta" na innych komunikatorach, więc po co ta cała afera? Wyjście masz.
.
.
.
To jest tu i teraz, na Fotka.pl. Tak zdecydowano.
Jedynym Twoim "wpływem" jest wyrażenie zdania. Ok, zrobiłeś to.
Ale gdybanie sobie daruj.
Pozdrawiam .
Mnie tylko w tym wszystkim co tu piszecie zastanawia jedna rzecz... nawet jeśli większość osób nie potrzebuje Transmisji Prywatnych to jednak jest SPORO osób, które z nich korzystało. Mówicie Skype? Często jest to rozwiązanie, ale i też nie raz było tak, że jedna osoba, albo nie miała skype, albo nie chciała go podawać (np. na początku znajomości), a chciała w spokoju z kimś pogadać w "cztery oczy". Więc bardzo BARDZO mnie ciekawi, komu przeszkadzał fakt, że ta funkcjonalność istniała? Tym którzy nie lubią prywatnych? No chyba nie, co im do tego - po prostu ich nie robią. Chętnie bym usłyszał jakąś odpowiedź na to pytanie :) .
Co do jednej rzeczy w 100% zgadzam się z @kajtek2001 .
(Nie wiem jak tu sie cytuje ładnie :D )
"Po pierwsze większość ludzi co chce prywatne ma to w 4 literach czy będzie tu się udzielać czy nie. Po prostu przeniosą się gdzieś indziej[...]"
BARDZO dużo osób, kompletnie nie żyje forum i może nawet nie wie o jego istnieniu i nie będzie próbować wyrazić swojego zdania, po prostu stąd znikną. Czy ktoś PRZYBĘDZIE dzięki tym zmianą - nie sądzę.
Jaki jest sens? Nie wiem, liczę na spokojną dyskusje, bo serio mnie to ciekawi :) ,
PS. Ja jak trzeba będzie sobie z tym poradzę, nie przeżywam tego - operuje skype'm, chociaż prywatnych tu korzystałem, nie ukrywam i wiem, że będą momenty kiedy by mi się przydały.