alchemik1234
alchemik1234
  17 sierpnia 2014 (pierwszy post)

Kto jest za przywróceniem priva niech wpisuje :

MY CHCEMY PRIVA !!!!!!!!!!!!!

kajtek2001
kajtek2001
  22 sierpnia 2014

Wildze ze żyjesz w wyimaginowanym świecie. I czytaj ze zrozumieniem. Nic nie jest za darmo skoro ty nie płacisz palca za to reklamodawcy a jak nie ma ludzi nie ma reklamodawca nie ma kasy nie ma portalu i tyle w tym temacie. (utrzymanie całej infrastruktury paru serwerów, szybkich łącz itp to parę tysi miesięcznie)
A kamerki przyciągają dużo osób bo pozostałe sprawy są wtórne. Zresztą się okaże po jakimś czasie ( okresie gdzie są sporządzane statystyki z odwiedzin nowych użytkowników itp - reklama )

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  22 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Wildze ze

... z tak szerokim zakresem wiedzy powinieneś założyć własną firmę i pokazać jakim to jesteś biznesmenem d83ddc4d.

Konto usunięte
Konto usunięte: A kamerki przyciągają dużo osób bo pozostałe sprawy są wtórne.
Zniesienie opcji pokoju prywatnego to nie zamknięcie działu/zniesienie funkcjonalności, więc... Fotka i Kamerki wciąż na propsie :zabawa:.
kajtek2001
kajtek2001
  22 sierpnia 2014

Czyli wyłączenie czegoś nie zmienia funkcjonalności to gratulacje zrozumienia tematu i zagadnienia. (mam tel ale wyłączyli mi możliwość dzwonienia ale to spoko funkcjonalność pozostała ta sama)
A jak napisałem czytaj ze zrozumieniem.
każda firma ma w statusie zarabianie i nikt tego nie zmieni nawet ty a skoro nie przybędą nowe osoby znaczy ze coś się nie rozwija a jak się nie rozwija znaczy ze konkurencja możne wyprzedzić i tak dalej.
a jak znam życie prędzej czy później i tak wrócą pokoje prywatne.
poza tym pisząc ze większość ludzi ma w 4 literach odnosiłem się do slow

woland
woland: A ty masz zaburzenie dysocjacyjne tożsamości, że piszesz o sobie w liczbie mnogiej? Jakoś wielu tych pragnących prywatnych pokojów nie ma.

i miałem na myśli ze tu się nie wypowiadają.
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  22 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: i miałem na myśli ze tu się nie wypowiadają

Bo aż tak wielu userom/kom nie przeszkadza brak priv cam :mrgreen:.
.
.
.
Konto usunięte
Konto usunięte: (mam tel ale wyłączyli mi możliwość dzwonienia ale to spoko funkcjonalność pozostała ta sama)

Nie zapłaciłeś rachunku/nie zasiliłeś konta to zablokowali Ci możliwość dzwonienia - proste.

W tym przypadku:
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli wyłączenie czegoś nie zmienia funkcjonalności

Wyłączono jedną z opcji Działu, nie zamknięto go.
Ograniczono jego funkcjonalność? Tylko i wyłącznie Kamerki prywatne "nakręcały dział/portal", dzięki temu widzów/userów przybywało? d83dde02
Gdyby tak było nie usuniętoby room-ów.
współczuję takiego toku myślenia...
Nie wziąłeś pod uwagę jednej rzeczy: jakości transmisji, a ta urągała wszelakim normom.

Sam już wspomniałeś o "róbta co chceta" na innych komunikatorach, więc po co ta cała afera? Wyjście masz.
.
.
.
Konto usunięte
Konto usunięte: każda firma ma w statusie zarabianie

d83ddc46
Konto usunięte
Konto usunięte: i nikt tego nie zmieni nawet ty

To jest tu i teraz, na Fotka.pl. Tak zdecydowano.
Jedynym Twoim "wpływem" jest wyrażenie zdania. Ok, zrobiłeś to.
Ale gdybanie sobie daruj.

Pozdrawiam d83dde0f.
FearMeNow
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 229
FearMeNow
  22 sierpnia 2014

Mnie tylko w tym wszystkim co tu piszecie zastanawia jedna rzecz... nawet jeśli większość osób nie potrzebuje Transmisji Prywatnych to jednak jest SPORO osób, które z nich korzystało. Mówicie Skype? Często jest to rozwiązanie, ale i też nie raz było tak, że jedna osoba, albo nie miała skype, albo nie chciała go podawać (np. na początku znajomości), a chciała w spokoju z kimś pogadać w "cztery oczy". Więc bardzo BARDZO mnie ciekawi, komu przeszkadzał fakt, że ta funkcjonalność istniała? Tym którzy nie lubią prywatnych? No chyba nie, co im do tego - po prostu ich nie robią. Chętnie bym usłyszał jakąś odpowiedź na to pytanie :) .

Co do jednej rzeczy w 100% zgadzam się z @kajtek2001 .
(Nie wiem jak tu sie cytuje ładnie :D )
"Po pierwsze większość ludzi co chce prywatne ma to w 4 literach czy będzie tu się udzielać czy nie. Po prostu przeniosą się gdzieś indziej[...]"
BARDZO dużo osób, kompletnie nie żyje forum i może nawet nie wie o jego istnieniu i nie będzie próbować wyrazić swojego zdania, po prostu stąd znikną. Czy ktoś PRZYBĘDZIE dzięki tym zmianą - nie sądzę.

Jaki jest sens? Nie wiem, liczę na spokojną dyskusje, bo serio mnie to ciekawi :) ,

PS. Ja jak trzeba będzie sobie z tym poradzę, nie przeżywam tego - operuje skype'm, chociaż prywatnych tu korzystałem, nie ukrywam i wiem, że będą momenty kiedy by mi się przydały.

WROtozlo
WROtozlo
  22 sierpnia 2014

Wrócą, nie wrócą, psy będą szczekać karawana może mniejsza, ale pojedzie dalej.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.