Kto jest za przywróceniem priva niech wpisuje :
MY CHCEMY PRIVA !!!!!!!!!!!!!
lista tematów
[Kamerki] Pokażmy swój sprzeciw !!!!!!! strona 1 z 2
Po pierwsze większość ludzi co chce prywatne ma to w 4 literach czy będzie tu się udzielać czy nie. Po prostu przeniosą się gdzieś indziej a sadze ze takich jest większość ( zresztą okaże się po statystykach reklam jakie fotka zarabiała a jakie będzie zarabiać) a to reklamodawcy maja ostanie słowo. Brak ludzi brak reklam fotka zamknięta lub mocno ograniczona. Proste. A z doświadczenia wiem ze każdy chciałby czasem porozmawiać bez publiczności i hejterow. Ale skoro prawie oficjalnie wysyła się na skype żeby sobie tak porozmawiać to spoko tylko się zastanawiam kto ma w tym interes bo wtedy zarabia Microsoft a nie fotka. To może w takim razie fotka jest instytucja charytatywna hehehehehe.
pozdrawiam
Kamerki - transmisje na żywo - tv - oficialne nadawanie.
Sam sobie odpowiedziałeś na usunięcie opcji prywatności.
Oho, kozak.
W sumie po części masz rację, tylko słowo "charytatywna" tutaj nie pasuje.
Ujęłabym to inaczej: Fotka jest jednym z portali, który oferuje duży zakres opcji komunikacji i prezentacji siebie poprzez swój profil bez pobierania opłat.
I nie pisz mi proszę, że za coś więcej trzeba płacić - wykupować pakiet gwiazdy, bo dla userów/ek bez gwiazdy wystarczy lekki wysiłek i kombinacja, żeby sobie ogarnąć szeroki zakres możliwości, a "Star" jest rozszerzeniem tego.
P.S. Kamerki to intensywnie funkcjonujący dział portalu Fotka.pl, ale nie jedyny więc nie galopuj tak ze swoimi domniemaniami.
Konto usunięte: większość ludzi co chce prywatne ma to w 4 literach czy będzie tu się udzielać czy nie. Po prostu przeniosą się gdzieś indziej
Oho, kozak.
W sumie po części masz rację, tylko słowo "charytatywna" tutaj nie pasuje.
Ujęłabym to inaczej: Fotka jest jednym z portali, który oferuje duży zakres opcji komunikacji i prezentacji siebie poprzez swój profil bez pobierania opłat.
I nie pisz mi proszę, że za coś więcej trzeba płacić - wykupować pakiet gwiazdy, bo dla userów/ek bez gwiazdy wystarczy lekki wysiłek i kombinacja, żeby sobie ogarnąć szeroki zakres możliwości, a "Star" jest rozszerzeniem tego.
P.S. Kamerki to intensywnie funkcjonujący dział portalu Fotka.pl, ale nie jedyny więc nie galopuj tak ze swoimi domniemaniami.