Witam mam maly problem przed formatem wszystko gralo teraz gdy proboje nadawac obraz na Fotka.tv twitch.tv czy ogolnie skorzystac z kamerki do wysylania obrazu jest problem , w Aplikacji producenta czyli Logitech Webcam Software wszystko dziala bez zarzutu obraz jest generalnie szalenstwo kamerka dziala ale gdy proboje nadawac to juz pojawia sie problem czarny obraz i ani rusz ... wiec tak kamerka dziala ale nie chce nadawac obrazu na portalach jak i przez programy , testowane na Open Broadcast software i webcam 7 pro - Czarny obraz ... wiec jezeli ktos wie jak sie tego problemu pozbyc zebym mogl znowu spokojnie nadawac bylbym wdzieczny !:)
[Kamerki] Czarny obraz na fotka.tv
W pierwszej kolejności sprawdź proszę http://www.fotka.pl/kontakt#help_233 tutaj .
Jeśli nic się nie dowiesz no to ... wejdź na Fotka.tv kliknij rozpocznij transmisję i tuż pod paskiem adresowym powinna pojawić się tabelka ... akceptuj nadawanie czy zezwól jakoś tak ...
Domyślnie chyba jest wyłączone to w google chrome .. wiem , że trzeba to odblokować , ale nie pamiętam jak ^^
Napisz na kontakt do fotka team.. jeśli dalej będziesz miał ten problem ..
Zapoznałem się z Twoją opinią i doszedłem do wniosku, że niespecjalnie mnie ona obchodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sprawdź na tej stronie czy działa http://www.testwebcam.com/
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Jeżeli udostępniasz obraz z kamerki, przez strony www, przeglądarka musi mieć dostęp do autoryzacji danego urządzenia.
Jest ona Sprawdzana każdorazowo, kiedy dany element strony web wykorzystuje dane urządzenie .
Nie jest sprawdzana każdorazowo, kiedy dasz mu zapamiętać, swój poprzedni wybór, w którym nie zaakceptowałeś wykorzystania tego urządzenia w przeglądarce . To jest raczej jedyna opcja, którą należy się sugerować . Jeżeli tak jest, to musisz zresetować ustawienia przeglądarki i następnym razem dobrze skonfigurować udostępnianie sprzętu, kiedy o to poprosi menadżer ustawień przeglądarki .
Masz wtyczkę i kontrolkę ActiveX Flash zainstalowaną?
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Spróbuj zainstalować sobie taką aplikacje jak manycam i przez nią rozpocząć nadanawnie na kamerkach - ew. jest tez opcja po rozpoczęciu transmisji abyś kliknął PPM (prawy przycisk myszy) na ten czarny ekran który się pojawia wzamian Twojego obrazu z kamery i tam wejdź w zakładke z kamerą oraz mikrofonem i ustaw w niej odpowiednio swój sprzęt po czym kliknij niżej zamknij i odśwież transmisje - powinno pomóc