agavcv
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 69
agavcv
  5 grudnia 2013 (pierwszy post)
Hej ! :)
Dlaczego podczas nadawania transmisji nie mam dźwięku? Nie są to problemy z mikrofonem bo wszędzie indziej np. skype jest ok. Dotyczy to tylko fotki.Ktoś pomoże? :)

Chaos w mej głowie
Potykam się o własne myśli
Nie zamknę ich w słowie
Lepszy ranek chcę dziś wyśnić

GRADEK83
GRADEK83
  5 grudnia 2013

Kliknij prawym przyciskiem myszy na oknie transmisji i na ustawienia i tam zakładka z mikrofonem albo po prawej obok zegarka masz ikonke głosnika klikasz tam i na opcję nagrywania i ustawiasz jako domyślny mikrofon

agavcv
agavcv
  5 grudnia 2013

To nie to, sprawdzałam na wszystkie sposoby

Chaos w mej głowie
Nie zamknę ich w słowie

GRADEK83
GRADEK83
  5 grudnia 2013

Jaki masz system
w panelu sterowania w opcjach flach player kliknij na usuń wszystko zaznacz to na samym dole i usuń i jak odpalasz transmisję to wyłącz skype może ono coś miesza

agavcv
agavcv
  6 grudnia 2013

Nic nie dało .
Nadal nie ma dźwięku.

Chaos w mej głowie
Nie zamknę ich w słowie

GRADEK83
GRADEK83
  6 grudnia 2013

Ej ale dźwięku że jak że ty siebie nie słyszycz w głośnikach ? czy ze Mikrofon w cale nie działa

agavcv
agavcv
  6 grudnia 2013

Mikrofon. Że nikt mnie nie słyszy.

Chaos w mej głowie
Nie zamknę ich w słowie

GRADEK83
GRADEK83
  6 grudnia 2013

sprawdź czy działa na wyłączonym skype może ono cos ci blokuje no albo na innej przeglądarce

agavcv
agavcv
  6 grudnia 2013

Nie. Już chyba na każdy możliwy sposób sprawdzałam.
We flashu też się bawiłam, nawet go aktualizowałam, sprawdzałam na firefoxie i na operze,Przy mikrofonie powinien być taki kolorowy pasek jak się mówi. U mnie go nie ma. Tylko, że mikrofon nie działa TYLKO na fotce. Wszędzie indziej bez problemu.

Chaos w mej głowie
Nie zamknę ich w słowie

GRADEK83
GRADEK83
  9 grudnia 2013

Suwakiem pod głoś sobie

Adaaaaaaaam
Adaaaaaaaam
  10 grudnia 2013

Zrób transmisję.
W okienku aktywnej transmisji, kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz ustawienia.
W opcjach urządzenia nagrywającego dźwięk, sprawdź, czy wybrane aktywne urządzenie nagrywania dźwięku, jest tym, które jest poprawnie obsługiwanym urządzeniem domyślnym w systemie.

Aby sprawdzić jakie masz domyślne urządzenie, którym nagrywasz swój głos, należy:

- Naciśnij Start.- Wybierz Panel sterowania.- Następnie Sprzęt i Dźwięk.- Klikamy w Dźwięk.- Następnie Otworzy nam się okienko, z którego, z właściwego paska nawigacji wybieramy opcję Nagrywanie.

Nasze urządzenie musi mieć właściwość urządzenia: Urządzenie domyślne.
Jest ono wyżej opisane Nazwą urządzenia, które musi nam się zgadzać, we flashu ;) .

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.