KajetanBlach
Reputacja: -15 | BluzgometrTM: 8
KajetanBlach
  9 września 2013 (pierwszy post)

Zwracam się z pomysłem na stworzenie możliwości dla prowadzącego transmisję o wybraniu max 3 operatorów transmisji z uprawnieniami do blokowanie i wywalania z danej transmisji.

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  10 września 2013

W sumie to nie jest zły pomysł - z tym tylko że 3 to za wiele - ale nad ilością można się zastanawiać później - a kto miałby odpowiadać za działania tychże "wybrańców"?

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

KajetanBlach
KajetanBlach
  10 września 2013

Osoba prowadząca powinna mieć możliwość przydzielenia takiej możliwości w czasie i na czas transmisji dać komuś taką możliwość i mieć możliwość zdjęcia z kogoś tego przywileju w czasie danej transmisji.

GRADEK83
GRADEK83
  11 września 2013

od tego są MODzi

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  11 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: od tego są MODzi

Koledze chodzi o panowanie nad transmisją - w niektórych przypadkach to byłoby pomocne (np. u dj). Zaś nie każde zachowanie, które drażni jest sprzeczne z regulaminem. Poza tym jakoś sobie nie wyobrażam by na każdym pokoju siedział longiem moderator.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

KajetanBlach
KajetanBlach
  11 września 2013

Tu nie chodzi żeby mod ustanowiony przez fotke siedział na transmisji tylko mod ustawiony przez osobę prowadzącą daną transmisję która wchodzi na nią. A to że niekiedy irytujące zachowania nie są sprzeczne z regulaminem to fakt ale skoro jakieś słowa zachowanie irytuje prowadzącego to lub moda to w porozumieniu z właścicielem transmisji powinien mieć możliwość usunięcia delikwenta

GRADEK83
GRADEK83
  12 września 2013

Wiem ale jak komuś ktoś przeszkadza zawsze może go wyciszyć po coś te opcje dali

KajetanBlach
KajetanBlach
  12 września 2013

To tylko propozycja wcale nie musi być zaakceptowana jeżeli fotka team się zgodzi to dobrze jak nie płakać nie będę.

Paulinessa
Paulinessa
  16 września 2013

Myślę, że pomysł dobry

woland
woland: z tym tylko że 3 to za wiele

Czy ja wiem? Może być nawet i 10, przecież mowa o transmisji danego użytkownika, który zasadniczo sam sobie tam rozporządza "życie" ;) Więc ilośc wybranych tymczasowych moderatorów na danej transmisji mogłaby być dowolna, co komu do tego :)
KajetanBlach
KajetanBlach
  18 września 2013

Paulinessa dokładnie o to właśnie mi chodziło

KajetanBlach
KajetanBlach
  19 września 2013

Prosiłbym o podjęcie decyzji w sprawie jeżeli jest pozytywna to poinformowanie o zmianie i zamknięciu tematu lub po prostu zamknięcia tematu gdy negatywna

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.