KapitanDorsz
KapitanDorsz
  3 września 2013 (pierwszy post)

zrobicie w koncu jakis prosty system antyfloodowy na czat czy to zbyt trudne?

Psyko
Psyko
  3 września 2013
http://www.fotka.pl/forum/czat/ pisz tu taj ;[]
KapitanDorsz
KapitanDorsz
  3 września 2013

na czat na kamerkach, wiec pasuje bardziej tu

Psyko
Psyko
  3 września 2013

"TREŚĆ BYŁA CZAT A NIE KAMERKI " czy ja wie czy tu to jest to potrzebne jest dobrze jak jest nie narzekam ;] na kamerkach;]

KapitanDorsz
KapitanDorsz
  3 września 2013

jest potrzebne, wystarczy ze wejdzie jeden kretyn wciskajacy nonstop guzik-enter guzik-enter i transmisja jest do odswiezenia. nie rozumiem wgl dlaczego tu nie ma czegos takiego, kazda szanujaca sie strona jest wyposazona w antyflood

Psyko
Psyko
  3 września 2013

No tak masz rację ale nie dobnie te propozycje napisz tutaj http://www.fotka.pl/team propozycję ale wątpię że tylko od ciebie to będzie wzięte pod uwagę ;]

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  3 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zrobicie w koncu jakis prosty system antyfloodowy

Naprawdę i nam moderatorom byłoby to na rękę - ale zdaje się że albo platforma na to nie pozwala albo jest wiele innych zmian pilniejszych. (na odpowiedzi psyko nie reaguj - to taki forumowy nieogar). Pogadam jeszcze jutro o tym z programistami wystarczyłoby z 600-1000 ms. Przecież nikt nie pisze tak szybko...

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Psyko
Psyko
  3 września 2013

spoko pozdrawiam ;]

adshot
adshot
  4 września 2013

W obecnej sytuacji, jeśli nie ma żadnego antyfloda, najlepszym rozwiązaniem według mnie jest to, jak osoba, która nadaje i u której ktoś floduje, powinna rozłączyć się na kilka minut i w między czasie takie osoby dać na czarną listę. Ewentualnie screeny takich osób wysłać komuś z moderatorów do dania bana.

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  4 września 2013

jak ktos spamuje mozesz tak robic ;)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

KapitanDorsz
KapitanDorsz
  4 września 2013

dzieki woland ^^
@adshot to nie jest najlepsze rozwiazanie, tylko jedyne, niekiedy bedące zbyt skomplikowane dla niektorych transmitujących [*] stąd koniecznosc takiego ograniczenia. kiedy czat jest zalany to nawet opcja wyciszenia zostaje zlagowana

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.