czemu moge ustawic wiek tylko od18 do 50 na fotka tv?
[Kamerki] wiek w fotka tv
Cytuję: "Jest to związane z wprowadzeniem ograniczenia wiekowego mającego na celu ochronę nieletnich przed pedofilią i groomingiem"
chore akcje -.- rozumiem potrzebę ochrony nieletnich ale czemu mając lat 20 nie mogę oglądać transmisji 17l? przesada już trochę.. Zawaliliście temat bo teraz potencjalni pedofile założą sobie fikcyjne konta z wiekiem 16 i nic im nie zrobicie.. Myślenie widzę u Was na znakomitym poziomie :)
DonLukash - mając 20 lat możesz oglądac transmisję 17 l.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
DonLukasz ale masz 22 lata a nie 20 a to czyni różnicę
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
;D rozśmieszasz mnie,najpierw wprowadzają na fotce brak ograniczeń wiekowych (nawet ośmioletnie dzieci moga nadawać),wprowadzacie do regulaminu że latanie w samej bieliżnie to nie powód do bana(z kolei macie rozróżniac że małolata jednak nie może a starsze mogą)czyli na starsze sobie można popatrzeć,co niestety wygląda tak że 12 -latki latają w samych stanikach z opisem "pokaz od 100 bo pan mod nie potrafi odróżnic czy ta juz może czy jeszcze nie .Teraz wprowadzacie "zabezpieczenia prze pedofilami które wyglądają tak że wystarczy sobie wiek zmienić w ustawieniach profilu,a możesz to robić ile razy zechcesz"To że nie banujecie takich zboków w ogóle to już inna bajka.Najpierw robicie wszystko żeby przyciągnąć takich zboków a teraz to jesteście obrońcy wielcy
Woland czy posiadanie lat 22 robi ze mnie pedofila? Bez przesady. Te ograniczenia są chore. Rozumiem potrzebę ochrony transmisji młodych dziewczyn ale myślę że nie tędy droga. Takie ograniczenia ludzie ominą i to niczego nie zmieni...
Powiem tyle, to upierdliwość dla normalnych użytkowników, a każdy pedofil i tak sobie zakłada lewe konto albo po prostu zmienia wiek i ma w d***e ten skrypt. Chyba jedna z najgłupszych decyzji i pomysłów właścicieli portalu. Aż śmiać się chce z tak tandetnego pomysłu. Jeszcze gdyby wieku nie można było sobie samemu zmieniać bez ograniczeń, to ok, ale można, więc niby przed czym to ma chronić? :D
Przecież to ograniczenie jest martwe. Najpierw powinniście zablokować możliwość zmiany wieku w profilu, a dopiero potem blokować "starym zbokom" kamerki u małolatów.
No i może skoro jesteście takimi strażnikami dzieci, to może wypadałoby wywalić w podobny sposób "wyróżnione profile" małolatów wyskakujące w prawym dolnym rogu? (a może i całkiem zablokować możliwość ich oglądania przez niezalogowanych lub "zbyt starych" :P )