Mam zapytanie dotyczace moderatorow i ich pracy,juz wielokrotnie w ostatnim czasie zauwazylem iz dziewczyny pokazujace bielizne,stanik i majtki potrafia nadawac w ten sposob nawet kilkadziesiat minut,nawet jesli sa caly czas w ten sposob rozebrane a na fotce siedzi po trzech i wiecej moderatorow nie ma blokowania ,co wiecej potrafia taka minaturke usunac ze strony glownej a osoba dalej prowadzi transmisje,nie czepialbym sie gdyby to byl kolejny juz showup,ale tutaj moga nadawac nieletni,nie ma limitu wieku to nawet dzieci,troche zly pomysl nieblokowanie takich osob co o tym myslicie?chyba mysle ze najwyzszy czas zeby jakas uwaga tvn wrocila do tego bo to jest jakis skandal juz
[Kamerki] Moderacja na kamerkach strona 4 z 4
Nowy jak i stary regulamin nie pozwalały na takie rzeczy.
Jest regulamin Fotka oraz netykieta kamerek, więcej nic nie trzeba robić, były kiedyś przed wejściem na transmisje informacje czego nie wolno robić i było to bagatelizowane przez każdego widza.
realista przeczytaj sobie powyzsza wypowiedz i immportant,nowy regulamin pozwala na takie zeczy,w tym sek,a zrzuty ekranu dalem i napisalem ze bylo trzech moderatorow zeby pokazac ze naprawde przestali to banowac,moderator byl na tamtej transmijse o to wlasnie chodzi pokazywanie bielizny nie jest wedlug nich teraz naruszeniem,nie musze byc specjalnie religijny immportant zeby rozumiec ze to jest nienormalne
Zauważam lekki problem ze zrozumiem tego co ja napisałem.
Nie napisałem, że nie zgłosiłem ponieważ mogą to zrobić inni, napisałem, ze nie zrobiłem tego ponieważ inni użytkownicy zadeklarowali się, że to uczynią, a nawet napisali, że tego już dokonali.
Nie widziałem najmniejszego sensu w tym, aby spamować administracji reportami.
Po raz kolejny napiszę, moja interwencja w tym temacie nie ma na celu ukaranie KONKRETNEJ osoby prowadzącej transmisji, podałem jedynie przykład, który ma świadczyć o zjawisku, o które chodzi w temacie, mam nadzieję, że po raz kolejny nie będę zmuszony tego powtarzać.
Rozumiem regulamin regulaminem, lecz tak jak wyżej, na regulamin nie naciskam, chcę tylko zaznaczyć problem, według mnie poważny, ale to może mi się wydaje, przez tą moją mentalność.
Mam nadzieję, że reszta moich wypowiedzi będzie zrozumiana zgodnie z moim zamierzeniem.
Tym razem poszedł report, lecz transmitujący prowadzili transmisję dobrą godzinę, a bana nie otrzymali, dla mnie to jakieś nieporozumienie, pomyliło się im z showupem.
Pojawiły się nawet piersi, ale nie zdązyłem screena zrobić.
http://img812.imageshack.us/img812/1398/30500404.png
Ok, po długim oczekiwaniu pojawili się na transmisji.
Bylem w tym czasie na fotce,widzialem to,nadawala wiecej niz godzine nawet ,widzialem o wiele gorsze zeczy typu 15-latka w samej bieliznie nadajace przez 40 minut czy moje zrzuty wyzej przy 3-4 moderatorach na fotce,niemozliwe zeby tego nie widzieli.Chcialbym zaznaczyc jeszcze raz o co chodzi w tym poscie calym,nowy regulamin zezwala na pokazywanie bielizny i przesiadywanie w samej bieliznie,co jak chyba kazda normalna osoba rozumie one to robia nie dlatego ze jest im goroca,tylko jest to zawsze i nigdy inaczej fragment pokazu,typu 100 i pokaze stanik ,co sie rowna zezwoleniu na pokazy ,takze przez nieletnich .Chyba kazdy tez rozumie ze zostalo wprowadzone to tylko po to zeby wiecej osob (zbokow) wchodzilo na takie transmisje,co dodajac do tego ze nie ma limitu wieku na fotce jest po prostu skandalicznym i troche nie fair wobez uzytkownikow sposobem sprowadzania widzow w tym jednym z najwiekszych portali spolecznosciowych w polsce.