Babycow94
Babycow94
  21 marca 2013 (pierwszy post)

Tubka.pl upadla? :)

Prosto1987
Prosto1987
  21 marca 2013

Nie mam pojęcia ale nie odpowiada od Shaitan.. on mnie olewa.. Nie wiem, czy może zamknęli działalność gospodarczą(?) czy przerwa techniczna.

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  22 marca 2013

zapewne tak juz nawet fotka oddzielila sie calkowicie i przenosi link Fotka.tv do kamerek

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Immportant
Immportant
  22 marca 2013

Czyli rozumiem, cel postawiony przed paroma miesięcy - Fotka.tv będzie osobnym, samowystarczalnym serwisem Internetowym - został osiągnięty? (;

I po co to całe zamieszanie? Ja nie wiem. (;

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  22 marca 2013

Ja tez nie wiem ale od dluzszego czasu Fotka.tv wrocila do Fotka i jest integralna czescia serwisu

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  22 marca 2013

właścicielem tubki jest firma z Cypru - to powinno wiele wyjaśnić :) o ile czytacie/oglądacie wiadomości

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Pikuj
Pikuj
  24 marca 2013

Wiele wyjasnia o wlascicielu fotki.pl ktory dal linka do tej strony po zmianie adresu kamerek.Zapewne wiele dzieci z tego skorzystalo przechodzac na strone bez moderacji ;)

locha79
locha79
  4 kwietnia 2013

nie bedzie juz tubki?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.