pit
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 3
pit
  1 marca 2013 (pierwszy post)

Prowadząc transmisje na kamerkach, nowo wchodzący ludzie zadają wiele pytań. Często powtarzają się one wielokrotnie, co jest czasem trochę męczące.
Czy istniałaby możliwość wprowadzenia FAQ indywidualnie wypełnianego przez prowadzących transmisje?

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  1 marca 2013

Jest ogolne FAQ dotyczace kamerek: http://www.fotka.pl/pomoc#problem_231 , jak dla mnie to wystarczajace ulatwienie dla nowych uzytkownikow.

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  1 marca 2013

dokladnie ... a ze ludzie cztac nie umieja to juz ich problem..

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  6 marca 2013
pit
pit: nia FAQ indywidualnie wypełnianego przez prowadzących transmisje?

a jak to sobie wyobrazasz w ogóle ?myslisz ze jak napiszesz taki faq to ktos to przeczyta?i tak beda zadawac |Tobie pytanie ile masz lat jak masz na imie...

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

OpenYourBeer
OpenYourBeer
  6 marca 2013

Jest możliwość umieszczania opisów, jeśli ktoś nie chce by mu zadawali pytania np o wiek, równie dobrze może napisać ile ma lat w opisie.

OpenYourBeer
OpenYourBeer
  6 marca 2013

Poza tym jest możliwość podglądania profili, na których są zawarte takie informację. Jeśli ludzie z tej opcji nie korzystają to już nic na to nie poradzimy ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.