maximinus2
maximinus2
  13 lutego 2013 (pierwszy post)

bo ja jakoś różnicy nie otczułam

maximinus2
maximinus2
  13 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: bo ja jakoś różnicy nie otczułam

ja też
forefereloun
forefereloun
  13 lutego 2013

PISZESZ SAMA ZE SOBĄ? BUAHAHAHAH XD

realista84
realista84
  13 lutego 2013

różnicę "otczuje" się pod warunkiem że nie będzie żadnych błędów, wszystko na wideo czacie będzie śmigało jak powinno.

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  13 lutego 2013

test test test raz raz dwa trzy ...

Konto usunięte
Konto usunięte: maximinus2: bo ja jakoś różnicy nie otczułam ja też

(:(:(:

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Pikuj
Pikuj
  13 lutego 2013

Gdzier znajduje sie lista moderatorów teraz? Ta lista to była wręcz jedyny sposób zeby zgłosic nadużycie bo zgłaszanie łamania regulaminu to sobie można wciskać dziesiątki razy.A może o to im chodzi,więcej pokazów więcej widzów ;p

realista84
realista84
  13 lutego 2013

Pikuj, używaj tej opcji do zgłaszania... moderatorzy widzą każde Twoje zgłoszenie.

Pikuj
Pikuj
  13 lutego 2013

realista jestem tu od roku na Fotka.tv i doskonale wiem ze nie reagują nawet jak widzą zgłoszenie,a jak im sie podlinkowało na pw to nie mieli wyboru bo widać było ze odebrali zgłoszenie

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  14 lutego 2013

wybor zawsze maja moderatorzy :) bedzie lista moderatorow zapewne w zakladce http://www.fotka.pl/przyjaciele cierpliwosci

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  14 lutego 2013

Zgłoszenia obecnie możecie sobie wsadzić w buty - nie mamy dostępu do panelu zgłoszeń -.-

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Pikuj
Pikuj
  14 lutego 2013

W tej chwili naprawde żałuje że nie nagrałem tego co sie działo ostatnio na fotka.tv(moderator siedzi w pokoju gdzie trwa pokaz i nie banuje,prawdopodobnie nie może bo poniósłby konsekwencje) widziałem to dziesiątki razy bo sam dostawałem bany w takim pokoju przyznaje sie bez bicia co wyglądało tak że nastolatka pokazuje piersi,ja dostaje bana w tej samej chwili a poanienka nadaje dalej.Wpuściło by sie na youtube taką kompilacje ,jagby to wszyscy zobaczyli co tu sie dzieje toby sie na tej fotce wreszcie ogarnęli z tymi eksperymentami

ToksycznaJestem
ToksycznaJestem
  16 lutego 2013

do wszystkich zmian idzie przywyknąc trzeba jedynie troszkę czasu :)

Pikuj
Pikuj
  17 lutego 2013
w ogóle to za daleko poszli z tymi kamerkiami,najpierw wchodzisz na fotka.pl,tam na na link fotka.pl,i tam naciskasz kamerki,po co tak kombinować kto to znajdzie,nie lepiej było te zmiany wprowadzić na www.fotka.tv? Lol
OpenYourBeer
OpenYourBeer
  17 lutego 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: realista jestem tu od roku na Fotka.tv i doskonale wiem ze nie reagują nawet jak widzą zgłoszenie,a jak im sie podlinkowało na pw to nie mieli wyboru bo widać było ze odebrali zgłoszenie
Nie wiem skąd Ty bierzesz takie informacje. W każdym razie moderator wcale nie musi Cię informować o tym, że jest na danej transmisji. Często jest też tak, że wasze zgłoszenia są zupełnie z palca wyssane. Niejednokrotnie dostałam zgłoszenie z linkiem - opis zachowania na transmisji był taki, że za głowę się łapałam cóż ludzie mogą wyprawiać - po wejściu jednak był transmitujący, który nie nadawał się na zbanowanie. Przecież każdy może urządzić sobie imprezę i tańczyć. Więc co złego jest w tańczeniu? Idąc na dyskotekę, czy inną 'imprezę' też krzywo patrzysz na dziewczynę, która kręci tyłkiem w tańcu (dodam, że w pełni ubrana od stóp do głów)?
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogóle to za daleko poszli z tymi kamerkiami,najpierw wchodzisz na fotka.pl,tam na na link fotka.pl,i tam naciskasz kamerki,po co tak kombinować kto to znajdzie,nie lepiej było te zmiany wprowadzić na www.fotka.tv? Lol
Co do tej kwestii, to o ile dobrze sobie przypominam to sam jęczałeś na początku rozdzielenia serwisów o to, by przywrócili go do dawnej jego konstrukcji. Nie sądzisz, że to hipokryzja z Twojej strony? Rozumiem, że każde wprowadzone zmiany niosą ze sobą ryzyko hejtingu. Ale bez przesady.Swoją drogą, takie czysto prywatne pytanie z mojej strony. Cóż takiego niedobrego zrobili Ci moderatorzy, że cholernie ich krytykujesz (pominę fakt, że kompletnie nie masz zielonego pojęcia o zasadach naszych działań)?
Pikuj
Pikuj
  18 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem skąd Ty bierzesz takie informacje. W każdym razie moderator wcale nie musi Cię informować o tym, że jest na danej transmisji
Informuje mnie jak dostaje bana w takim pokoju lub mnie wyrzuca mod,w ten sposób sie ujawnia,widziałem to dziesiatki razy na sobie albo kto inny pisał że znów dostał bana w takim pokoju.
Konto usunięte
Konto usunięte: Cóż takiego niedobrego zrobili Ci moderatorzy, że cholernie ich krytykujesz (pominę fakt, że kompletnie nie masz zielonego pojęcia o zasadach naszych działań)?
Nie krytykuje moderatorów tylko osoby które zmuszają moderatorów do takich działań,bo sami dla siebie nie siedza i patrza na pokaz
Konto usunięte
Konto usunięte: Co do tej kwestii, to o ile dobrze sobie przypominam to sam jęczałeś na początku rozdzielenia serwisów o to, by przywrócili go do dawnej jego konstrukcji. Nie sądzisz, że to hipokryzja z Twojej strony? Rozumiem, że każde wprowadzone zmiany niosą ze sobą ryzyko hejtingu
Jęczałem na rozdzielenie Fotka od Fotka.tv nieraz,ale o to że wtedy wpowadzili wzamian idiotyczne zmiany logowania z konkurencyjnego portalu(facebook) lub konta Fotka.tv gdzie można było mieć kont ile sie chciało i wiadomo jaki był skutek na fotka tv wtedy.Teraz zwracałem uwage ze po co to tak daleko ukryli te kamerki,sami sobie krzywde wyrządzają.Kłamiesz w żywe oczy Open że nie widziałaś co sie działo na Fotka.tv ostatnimi miesiącami,nie krytykuje dla krytykowania,jakby to był portal od 18 roku życia to niech sie dzieje co chce,a (niestety) jest otwarty również dla dzieci,krytyka jest lepsza niż nicnierobienie,to chociaż napisze cokolwiek na tym je....m forum fotki niech wiedza że ktoś na to zwraca uwage .
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.