bo ja jakoś różnicy nie otczułam
[Kamerki] cześć. jak wam się podoba? strona 1 z 2
różnicę "otczuje" się pod warunkiem że nie będzie żadnych błędów, wszystko na wideo czacie będzie śmigało jak powinno.
Gdzier znajduje sie lista moderatorów teraz? Ta lista to była wręcz jedyny sposób zeby zgłosic nadużycie bo zgłaszanie łamania regulaminu to sobie można wciskać dziesiątki razy.A może o to im chodzi,więcej pokazów więcej widzów ;p
realista jestem tu od roku na Fotka.tv i doskonale wiem ze nie reagują nawet jak widzą zgłoszenie,a jak im sie podlinkowało na pw to nie mieli wyboru bo widać było ze odebrali zgłoszenie
wybor zawsze maja moderatorzy :) bedzie lista moderatorow zapewne w zakladce http://www.fotka.pl/przyjaciele cierpliwosci
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Zgłoszenia obecnie możecie sobie wsadzić w buty - nie mamy dostępu do panelu zgłoszeń -.-
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
W tej chwili naprawde żałuje że nie nagrałem tego co sie działo ostatnio na fotka.tv(moderator siedzi w pokoju gdzie trwa pokaz i nie banuje,prawdopodobnie nie może bo poniósłby konsekwencje) widziałem to dziesiątki razy bo sam dostawałem bany w takim pokoju przyznaje sie bez bicia co wyglądało tak że nastolatka pokazuje piersi,ja dostaje bana w tej samej chwili a poanienka nadaje dalej.Wpuściło by sie na youtube taką kompilacje ,jagby to wszyscy zobaczyli co tu sie dzieje toby sie na tej fotce wreszcie ogarnęli z tymi eksperymentami