Kaktusik18
Kaktusik18
  16 stycznia 2013 (pierwszy post)

Otwieranie okienek by zobaczyc innych rozmówców odbywa się bardzo wolno jeśli wogle się otworzą bo najczesciej nie chce sie połączyć a jesli już łaczy to po długim bardzo czasie. Dodam ze ten porblem mam od 2 dni to nie jest problem z moim kompem tylko coś u was. Jak rozwiazac problem z koszmarnie wolnym działaniem strony?.

Alensztajn
Alensztajn
  17 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie jest problem z moim kompem tylko coś u was.
Jakiś Ty mądry. ;]
Konto usunięte
Konto usunięte: Otwieranie okienek by zobaczyc innych rozmówców odbywa się bardzo wolno jeśli wogle się otworzą bo najczesciej nie chce sie połączyć a jesli już łaczy to po długim bardzo czasie.
Mam to samo, ale u mnie mija po odpaleniu odkurzacza. Pewnie masz kompa zasyfionego. Albo coś na serwerach..
MichaU
MichaU
  18 stycznia 2013

Ogolnie transmisje sie wolno odpalaja... a czasami jest tak ze konczy sie na "laczeniu z serwerem" i to nawet wtedy jak transmitujacy ma kilku kilkunastu widzow. problem lezy po stronie foci. ale zaraz pewnie wbije tu pewna osoba ktora twierdzi ze my mamy cos zesrane bo jemu wszystko dziala ;)

Pikuj
Pikuj
  18 stycznia 2013

W końcu to tylko dodatek do fotki.pl,milionów nie maja zeby to rozwijać w jakiś innowacyjny projekt czy nawet szybkośc polepszyć ale sa małe triki dzięki którym może odrobine szybciej chodzić,między przeglądarkami jest nawet różnica,ja do fotkitv używam chroma bo mi na operze wyskakuje błąd połączenia nie wiem czemu

MichaU
MichaU
  18 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: czy nawet szybkośc polepszyć

kiedys takich problemow nie bylo, a jak sie pojawialy to byly eliminowane od razu. wlasnie wydaje mi sie ze za pomoca tych "trikow" staje sie coraz bardziej mułowata. napisalbym cos na ten temat ale mi po prostu nie wypada ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: bo mi na operze wyskakuje błąd połączenia nie wiem czemu

dawno temu byl watek o operce. trzeba tam wejsc w panel ustawienia flasha i zmienic jedna z opcji. generalnie nie pamietam ktora ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz rozwiazanie

Konto usunięte
Konto usunięte: o fotkitv używam chroma

ja tak samo i tnie sie niemilosiernie ;) nie jest wina ani mojego neta ani mojego kompa
PPiotrek
PPiotrek
  18 stycznia 2013

Mi też się przycina często także to wina naszej kochanej foci ale to norma od dłuższego czasu

Immportant
Immportant
  28 stycznia 2013

Jeśli chodzi o przeglądarki to chyba przerobiłam wszystkie. Na ff strasznie muliło, chrome nie oszczędzało procesora, teraz korzystam z maxthona i szczerze powiedziawszy problemów z nim nie mam. Poza popularnym błędem "błędnie podane hasło" lub "błąd logowania coś tam". Dlatego nie uważam, że to wina mojego internetu czy komputera, a jedynie niedoskonałości fotki.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.