Witam!
Mam 2 pytania :
1. czemu wieczorem, laski w bieliznie dostaja bana, a panow sie to nie tyczy? Goscie w samych majtach przed kam lataja.
2. jak to jest z tym banowaniem, ze Raz za majtki jest ban, raz nie? Tutaj dowod, 2 modow, laska z gaciami, i nic (: http://www6.zippyshare.com/v/44351195/file.html
[Kamerki] odpowiedz strona 2 z 2
Nie spodenki tylko odrazu widać że majtki,bielizna to ;p pisze w tym poście tyle bo tyle razy widziałem bany za takie ubranie że jedyną możliwościa jaką widze że tak to bronicie to chronienie tyłków tych dwóch na screenie.co z tego ile ma lat?jest bielizna jest ban?czy to mi sie myli ze to nie showup?
Więcej luzu @Pikuj - to portal rozrywkowy - nigdzie nie jest napisane że za siedzenie w bieliźnie jest ban. Naprawdę nie podobają ci się dziewczyny z długimi nogami w krótkich spodenkach?
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Ja jestem zawsze wyluzowany ;> podobają mi sie dziewczyny,nawet przez nie dostawałem bany na fotce.tv ale odróżniam co można na portalu od 15 roku zycia a co tylko dla dorosłych powinno być przeznaczone .Po prostu myśle że tu jakaś znajoma moderatora nadawała i dlatego była bezkarna.Zły nawyk rozróżnianie miedz znajomi a innymi użytkownikami ;p