Witam!
Mam 2 pytania :
1. czemu wieczorem, laski w bieliznie dostaja bana, a panow sie to nie tyczy? Goscie w samych majtach przed kam lataja.
2. jak to jest z tym banowaniem, ze Raz za majtki jest ban, raz nie? Tutaj dowod, 2 modow, laska z gaciami, i nic (: http://www6.zippyshare.com/v/44351195/file.html
[Kamerki] odpowiedz strona 1 z 2
1. Panowie jeśli mają kamerę skierowaną na kroczę i nie reagują na prośby o podniesienie kamery wyżej bądź obmacują się dostają bana.
2. nie widzę powodu by dawać ban, jeśli nie pokazywała ich bezpośrednio do kamery, nie obmacywała się ani nie pokazywała nic. Jeśli byłaby nieletnia i prowokująco się zachowywała wtedy ban gwarantowany.
Bo fotka jest serwisem społecznościowym, a nie kółkiem różańcowym gdzie obowiązują długie spódnice :)
ostatnio laska sie rzebierala 15 latka, i dostala bana, a byla w samej bieliznie, ale spoko.
@Up wiem wiem, milo popatrzec, ale jak starszym wolno to i mlodsze tez dopuszczajcie :D
rozwaliło mnie to zdjęcie,jeden z tych gości to mod a drugi to programista fotki .Już któryś raz to słysze że to nie jest kółko różańcowe jak tłumacza sie z braku banowania ,na sto procent powinien być ban,w ogóle tu myśle chodzi o co innego Fotka.tv idzie na dno,nie zarabia na siebie to moderatorzy mają coś w stylu puszczania płazem robić żeby jeszcze mnie osób przypadkiem nie było ;)
openyourmind słyszałeś że liveshow.pl szuka moderatorów?może tam byś sie nadał ze swoim pojęciem regulaminu Fotka.tv jest portalem od 15 roku życia,nie od 18 i niektóre rzeczy mają być banowane !!!
ajak jest różnica pomiędzy dawaniem bana osobie poniżej 18 roku zycie a osobie pełnoletniej? nie widziałem żeby regulamin rozróżniał że osoba pełnoletnia ma byc inaczej traktowana,zapominasz że osoby oglądające to też niepełnoletni i trzeba ich cgronić przed takimi treściami(portal od 15 roku zycia)
Sorki, że daję post pod postem jak troll forumowy.
Różnica taka, że pełnoletni odpowiadają za swoje czyny, a niepełnoletni nie do końca i do tych pierwszych jest trochę inne podejście.
Od tego mamy magiczny przycisk na klawiaturze do automatycznego wyproszenia wszystkich osób poniżej 18 roku życia.
Ale z ciebie żartowniś ,utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu że moderator równa sie bardzo często AMATOR.Chodzi mi o to cały czas że to strona od 15 lat,nie osiemnastu i takie zeczy mają być banowane bez względu czy ktoś ma 18 czy mnie lat, z tego co czytam po twoich postach wychodzi na to że na ten fotce.tv jest tak"użytkowowniku,radz sobie sam,a jak ci sie nie podoba to wyp.......j ;).jedyne reakcja jaką widze po zgłaszaniu naruszeń przez użytkowników to krycie tyłków znajomych modratorów i głupie teksty typu"to nie kółko rózańcowe "maskujące poziom tej strony
Przecież wytłumaczono Co dlaczego nie podlega banowaniu, a moderatorzy nie mają w dupie, tylko wchodzą na transmisję, sprawdzają, ale nie ogłaszają swojej obecności wszem i wobec tylko czekają, czytają, analizują i dopiero podejmują działanie.
Jak tak to ostni wpis :na czym polegała analiza w pokoju tej pani na screenie przez moderatora i programiste fotki krissa?
Tu nie ma co analizować - dziewczyna jest pełnoletnia - nie jest naga. Nawet trudno jej ubranie nazwać bielizną. Koszulka i spodenki. Tu ban byłby kompletnie bez sensu. Jeśli chodzi o facetów w gaciach to ich zachowanie zazwyczaj kończy się delikatnie rzecz ujmując tarmoszeniem tych gaci.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Czy jeśli wychodzisz na ulicę, w krótkich spodenkach i koszulce to wyskakuje Ci zza rogu pan policjant z lizakiem i wlepia mandat? Również nie widzę powodu do bana by dać tej dziewczynie. Czasem Wasza nadgorliwość mnie przytłacza, gdybym miała banować tak jak mówicie i za to co Wy uważacie za słuszne, to portal upadłby w ciągu miesiąca.