OddajcieFiltry
OddajcieFiltry
  30 sierpnia 2012 (pierwszy post)

Krótko i na temat. Pewnie nie tylko ja, siedziałem na Fotka.tv głównie dlatego, że można było poznać dziewczyny (w moim wypadku) z własnego województwa, albo nawet z tego samego miasta. Teraz jest wszystko w jednym worze i jest to całkowicie bez sensu.

Jak chce pogadać z kimś z bliska, to mam klikać po pokojach i sprawdzać? Co złego było w tym filtrze?

Z poważaniem, Użytkownik Fotka.tv

Darso
Darso
  31 sierpnia 2012

W pełni się zgadzam. Usuwanie tych filtrów nie miało najmniejszego sensu. Przyłączam się do prośby.

Drawsko1987
Drawsko1987
  31 sierpnia 2012

Jestem na "NIE" . :)

OddajcieFiltry
OddajcieFiltry
  31 sierpnia 2012

Jak już ktoś wypowiada się na "nie" to proszę to chociaż uzasadnić, tak jak i ja to zrobiłem.

DeadInfection
DeadInfection
  1 września 2012

Myślałem że bardziej im się tej fotki.tv nie da spi.:cenzura:.ić a jednak im się udało :)

Immportant
Immportant
  4 września 2012

Nie wiem czy zauważyliście, ale odkąd Fotka.tv została oddzielnym serwisem to cały czas się coś zmienia. Więc pewnie i to wróci ;)

OddajcieFiltry
OddajcieFiltry
  4 września 2012

Spoko loko, ale mam nadzieje, że to wróci wcześniej niż później. Nie rozumiem sensu usunięcia tego i z chęcią dowiedziałbym się jaki w tym cel widział pomysłodawca.

Darso
Darso
  5 września 2012

Chciał sprawdzić naszą reakcję xD

latohey
latohey
  5 września 2012

Dobrze by bylo jakby dodano spowrotem filtr województw. Najważniejsze aby dodali też możliwość nie podawania województwa ponieważ niektóre osoby wolą pozostać anonimowe :)

Immportant
Immportant
  7 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ponieważ niektóre osoby wolą pozostać anonimowe :)

Jeśli chcesz być anonimowy w internecie to się nigdzie nie loguj. Usuń wszystkie konta mail, f.pl, i inne portale które posiadasz. Chociaż i tak w interncie zostaną informacje, że tu byłeś ^^
ostatecznycios
ostatecznycios
  9 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: OddajcieFiltry

Takie mogą być te Filtry ?
Avatar użytkownika mlfs1988plmlfs1988pl
Reputacja: -31 | BluzgometrTM: 372
mlfs1988pl
  19 września 2012

Moim zdaniem usunięcie filtru województw to totalne nieporozumienie. Przez to Fotka.tv bardzo wiele straciło i zrobił się jeden wielki bajzel.

OddajcieFiltry
OddajcieFiltry
  20 września 2012

Co z tymi filtrami? Wypowie się jakiś modoadministratorowłaścicielos?

Smutno bez tych filtrów.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.