nie przesadzajcie z tymi reklamami..
bo po odswiezeniu strony podczas gdy reklama trwa... tam ze 2-3 razy... zazwyczaj reklama sie juz nie załączala... :)
16sekundowe reklamy... uzytkownik widzi nas w pokoju... daje nam zazwyczaj 10 sek na napisanie.. a potem? wypad :) bo nie toleruje osob nie piszących :)
a przeciez... oferujecie brak reklam po zakupieniu gwiazdy :D i gdzie to niby jest? :D
tylko nie wyskakujcie mi ze Fotka.tv i Fotka to 2 osobne serwisy :D
bo przeciez za 5zł sie nie sprzedała :)
lista tematów
[Kamerki] jedna mala prośba do marketingu
Z tego co wiem to Fotka.tv jest odzielna strona wiec zakup gwiazdy na Fotka nie oznacza ze nie bedziesz mial reklamy na fotka.tv. Tak przynajmniej mi mowili ;)
Wlasnie wyskakiwalem bo prawda jest taka ze to sa 2 oddzielne strony i jako ze jestem wizjonerem to na Fotka.tv bedzie niedlugo opcja premium/gwiazdy no i wtedy bedzie brak reklam
Meffis: nie przesadzajcie z tymi reklamami..
bo po odswiezeniu strony podczas gdy reklama trwa... tam ze 2-3 razy... zazwyczaj reklama sie juz nie załączala... :)
16sekundowe reklamy... uzytkownik widzi nas w pokoju... daje nam zazwyczaj 10 sek na napisanie.. a potem? wypad :) bo nie toleruje osob nie piszących :)
a przeciez... oferujecie brak reklam po zakupieniu gwiazdy :D i gdzie to niby jest? :D
tylko nie wyskakujcie mi ze Fotka.tv i Fotka to 2 osobne serwisy :D
bo przeciez za 5zł sie nie sprzedała :)
wez se adblocka zainstaluj i bedziesz mial swiety spokoj