Witam
Mam problem z zalogowaniem na Fotka.tv uzywajac loginu z fotka.pl, otrzymuje komunikat:
Imię jest za krótkie. Podaj min. 3 znaki.
Pozdrawiam .te`
[Kamerki] logowanie fotka.tv poprzez fotka.pl- za krótki nick :)
I co w tym trudnego do zrozumienia ? Trzy znaki to trzy Panie "te", tv to oddzielny portal więc login z fotki nie obowiązuje.
0penYourMind Jak nie obowiazuje, skoro jest opcja logowania za pomoca konta na portalu Fotka (z ktorej wlasnie chce skorzystac, poniewaz inne mnie nie interesuja), cos w tym trudnego do zrozumienia ?
Sek w tym ze wczesniej dzialalo, wiec skoro ktos cos (dla mnie) zepsul, to moze teraz to ladnie odczarowac i naprawic ;)
Nikt z programistow nie przewidzial ze ktos kto ma tylko 2 znakow w loginie bedzie sie zarejestrowac. Ty masz konto od 2004 wiec nie dziw sie bo wtedy akurat w wiekszosci portalach mozna by bylo zarejestrowac konta ktory ma w sobie tylko 2 czy 3 znaki. Teraz juz taka mozliwosc nie istnieje. Wiec pozostalo tylko ubiegac sie o pomoc do administratorow fotki.tv. Ewentualnie beda Ci kazac zmienic sobie login na dluzsza i tyle :)
....
Wiem, ze nie ma juz mozliwosci rejestracji z takim loginem, ale jak sam wspomniales mam go juz od dlugiego czasu i zmiana nie wchodzi w gre bo sie z nim identyfikuje. Szkoda tylko, ze wczesniej moglem sie zalogowac, a teraz nie... pozdrawiam :)
Skoro jest mozliwosc zalogowania sie loginem z FOTKI to nie wazne czy ma 2, 1 czy 54 znaki. mozliwosc powinna byc.. takie loginy mozna bylo zalozyc ho ho ho i jeszcze troche temu wiec dlaczego nie ;) a tv to inny portal tylko i wylacznie na papierze ;)