BezmiesnaParowka
BezmiesnaParowka
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Jak tam nowa fotka sie podoba.kto jest za stara reka w gore ;-)

pikuj
pikuj
  24 lipca 2012

Wystarczy porównać ile teraz osób tam wchodzi nadawać i pisać a ile jeszcze niedawno(O WIELE MNIEJ)Porażka normalnie to co zrobili ;(

OTakkkk89
OTakkkk89
  24 lipca 2012

Tak jak sporo osób, jak nie zrobią zmian- nie wchodzę już w ogóle na fotke.tv i chyba z Fotka też usunę konto.

Immportant
Immportant
  24 lipca 2012

No to teraz posypie się masowe usuwanie kont :D

Shaitan
Shaitan
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No to teraz posypie się masowe usuwanie kont :D

Taa, jak zawsze, deklaracje deklaracjami a trolle i tak zostaną ;)
Adidasowa
Adidasowa
  24 lipca 2012

Jak dla mnie wszyscy moga konta usunąć, powiewa mi to.
Propo pomysłu: jestem obojętnie nastawiona.

barylaidzpofrugo
barylaidzpofrugo
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: reka w gore

Scrat
Scrat
  25 lipca 2012

Jest plus i minus wprowadzenie nowej oddzielnej strony :) Ja narazie dostrzegam tylko minusy :ziober2: :P bo szczerze mowiac nic takiego sie nie zmienilo oprocz tego ze mozna zmienic nick, dodac link do swojej strony, lajkowac na fb lub plusikowac do krag g+, brak reklam na stronie (ale chyba do czasu :rotfl) . Minus jest to ze trzeba miec oddzielne konta, teraz nawet osoby nie majac konta na fotce.pl beda mogli transmisje zrobic, brak opcji pw chociaz nie musi byc ale przyda sie. :woot: no i jeszcze pewnie kilka rzeczy xD

sssso
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
sssso
  25 lipca 2012

Teraz jest bardzo fajnie! :) Ale niestety trzeba się pozbyć kobiet ze stanowisk moderatorek ponieważ ciągle łamią regulamin - ktoś im nie powiedział? :(

sssso
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
sssso
  25 lipca 2012

miało być - ktoś im nie powiedział że netykieta już nie obowiązuje?

Scrat
Scrat
  25 lipca 2012
sssso
sssso: miało być - ktoś im nie powiedział że netykieta już nie obowiązuje?

Netykieta obowiazuje caly czas dla wszystkich bez wyjatkow. FT by nas poinformowali o tym jezeli zaszla jakas zmiana w netykiecie ale tak nie jest wiec caly czas obowiazuje
normalnaaa1993
normalnaaa1993
  30 lipca 2012

a mi się nowa fotka nie podoba!!!!

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.