kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
Adidasowa
Adidasowa
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: po pierwsze : chciałaś.... zaglądaj na profil osoby do której piszesz :]

mój błąd, po avatarze mi się zdawało, że jesteś facetem, przepraszam:zabawa:

Konto usunięte
Konto usunięte: po 2 nie UBOLEWAM tylko mówię, że zrobi się z tego burdel bo każdy koleś będzie siedział na haśle i ......

To co z tego? Będą siedzieć na haśle więc będą to widzieć tylko wybrani, a nie wszyscy.
Adidasowa
Adidasowa
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ja nie mam nic do tego ;) ona sama się mnie czepiała pierwsza , to i ja jej zwróciłam uwagę .

literówki nie grają większej roli i nie rażą tak jak ortograficzne.
LandryYneczka
LandryYneczka
  24 lipca 2012

Zmiany i zmiany a nie może być tak jak było?

FallinLovers887
FallinLovers887
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zmiany i zmiany a nie może być tak jak było?

Tak jak było juz na pewno nie będzie bo programisci potrafia tylko zawsze cos zdu pczycd83dde03
barylaidzpofrugo
barylaidzpofrugo
  24 lipca 2012

o coś prosiłem
Nordlys
Nordlys
  24 lipca 2012

Myślałam, że admini fotki na gorsze pomysły już wpaść nie mogą, a tu sie przeliczyłam. Widze, że będzie ze zmiany na zmiane coraz gorzej... Moim zdaniem robienie fotki.tv osobno jest bez sensu. Niedośc, że do konta musze się logować (choć tu jest wspaniała opcja zapamiętywania) to na fotka. tv za każdym razem... Do tego jeszcze jakiś intruz z poza fotki będzie mógł sobie widzieć moją transmisje. No ale co.. Napisze a i tak adminów nie obchodzi zdanie społeczności zebranej na tym portalu, który to my przeciez tworzymy...:P

DonLukash
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 2
DonLukash
  24 lipca 2012

[quote=barylaidzpofrugo]
Po to jest forum nie zabraniaj ludziom wypowiadac swojego zdania ;) Wybacz ale ogloszone zmiany wprowadzaja wiele zamieszania i kontrowersji wiec narzekanie jest tu normalne.. Fakt ze przesadzone i zapewne nic nie zmieni ale wypowiedziec sie sprobowac trzeba

CzystaJakLzaOna
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 19
CzystaJakLzaOna
  24 lipca 2012

Tak, zmieniliście, ulepszyliście a mi teraz kamera nie działa. Mam laptopa i zawsze przerzucałam na Kamerę USB i działało... na dzien dzisiejszy nie mogę robić transmisji bo kamera nie łapie ;/ Skype łapie.. was nie! ;/

Konto usunięte
Konto usunięte: Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:- możliwość założenia oddzielnego konta, - opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a, - transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie), - na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię), - jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :), - zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane", - dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.Zapraszamy do zabawy:)
Michaelllo92
Michaelllo92
  24 lipca 2012

nie chce wiele, ale niech chociaż osoba która prowadzi transmisję ma możliwość zobaczenia profilu osób które piszą..nic więcej

TOTYLKOJACBA
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
TOTYLKOJACBA
  24 lipca 2012

LUDZIE POje.:cenzura:.o was co wy zrobiliście

voyager12
voyager12
  24 lipca 2012

hej wszystkim sory ale jak się teraz wysyła prywatne wiadomości przez fotka tv? trzeba się logować osobno do fotka.pl? maskara ale namieszali.Przecież to jest nielogiczne,jak mam wysłać w czasie rzeczywistym wiadomość np.koledze tak żeby on ją od razu zobaczył skoro nie jest zalogowany na Fotka ??? jest dużo niejasności jak mam się domyślać? Dla mnie jest gorzej teraz :(

malyjas1
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 19
malyjas1
  24 lipca 2012

lipa jest ... mi sie to nie podoba... ;/

WPRost395
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 217
WPRost395
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hej wszystkim sory ale jak się teraz wysyła prywatne wiadomości przez fotka tv? trzeba się logować osobno do fotka.pl? maskara ale namieszali.Przecież to jest nielogiczne,jak mam wysłać w czasie rzeczywistym wiadomość np.koledze tak żeby on ją od razu zobaczył skoro nie jest zalogowany na Fotka ??? jest dużo niejasności jak mam się domyślać? Dla mnie jest gorzej teraz :(

Wczesniej rowniez Fotka.tv nie dawala mozliwosci korespondencji pomiedzy uzytkownikami na zasadzie "wiadomosci prywatnych", wiec nie rozumiem...
Malcom
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
Malcom
  24 lipca 2012

jak dla mnie ... na razie "lekka" tragedia....

TajemniczaOnaa1993
TajemniczaOnaa1993
  24 lipca 2012

nie podoba mi sie ten pomysl .. bez sensu w sumie On jest ..

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.