[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 20 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
mój błąd, po avatarze mi się zdawało, że jesteś facetem, przepraszam
To co z tego? Będą siedzieć na haśle więc będą to widzieć tylko wybrani, a nie wszyscy.
Myślałam, że admini fotki na gorsze pomysły już wpaść nie mogą, a tu sie przeliczyłam. Widze, że będzie ze zmiany na zmiane coraz gorzej... Moim zdaniem robienie fotki.tv osobno jest bez sensu. Niedośc, że do konta musze się logować (choć tu jest wspaniała opcja zapamiętywania) to na fotka. tv za każdym razem... Do tego jeszcze jakiś intruz z poza fotki będzie mógł sobie widzieć moją transmisje. No ale co.. Napisze a i tak adminów nie obchodzi zdanie społeczności zebranej na tym portalu, który to my przeciez tworzymy...:P
[quote=barylaidzpofrugo]
Po to jest forum nie zabraniaj ludziom wypowiadac swojego zdania ;) Wybacz ale ogloszone zmiany wprowadzaja wiele zamieszania i kontrowersji wiec narzekanie jest tu normalne.. Fakt ze przesadzone i zapewne nic nie zmieni ale wypowiedziec sie sprobowac trzeba
Tak, zmieniliście, ulepszyliście a mi teraz kamera nie działa. Mam laptopa i zawsze przerzucałam na Kamerę USB i działało... na dzien dzisiejszy nie mogę robić transmisji bo kamera nie łapie ;/ Skype łapie.. was nie! ;/
nie chce wiele, ale niech chociaż osoba która prowadzi transmisję ma możliwość zobaczenia profilu osób które piszą..nic więcej
hej wszystkim sory ale jak się teraz wysyła prywatne wiadomości przez fotka tv? trzeba się logować osobno do fotka.pl? maskara ale namieszali.Przecież to jest nielogiczne,jak mam wysłać w czasie rzeczywistym wiadomość np.koledze tak żeby on ją od razu zobaczył skoro nie jest zalogowany na Fotka ??? jest dużo niejasności jak mam się domyślać? Dla mnie jest gorzej teraz :(
Wczesniej rowniez Fotka.tv nie dawala mozliwosci korespondencji pomiedzy uzytkownikami na zasadzie "wiadomosci prywatnych", wiec nie rozumiem...