Mój problem polega na tym ze jak zaloguje się do pokoju, pojawia się obraz wszystko ładnie pięknie lecz po jakimś czasie nie mogę pisać na czacie a gdy przechodzę na inna transmisje to wyskakuje powiadomienie " Utracono połączenie z serwerem" próbowałem na innych przeglądarkach to samo.
lista tematów
[Kamerki] Utracono połączenie z serwerem.
Konto usunięte: Mój problem polega na tym ze jak zaloguje się do pokoju, pojawia się obraz wszystko ładnie pięknie lecz po jakimś czasie nie mogę pisać na czacie a gdy przechodzę na inna transmisje to wyskakuje powiadomienie " Utracono połączenie z serwerem" próbowałem na innych przeglądarkach to samo.
siema mialem podobny problem, powiedz nam jak sie laczysz przez neta a jesli przez wifi to jak daleko masz router, bo w moim przypadku bylo tak ze pisalem wiadomosci, wywalalo mi te komunikaty, a z czasem pisalem i wiadomosci szly w kosmos nie widzialem ich ja ani odbiorcy, tak samo bylo z wiadomosciami od osob ktore do mnie pisaly, problemem bylo to ze mialem powiedzmy zbyt daleko oddalony router i gubilo mi pakiety, badz jakis szit u dostawcy, ciezko bedzie mi porownac do twojego bo siedze w uk (problem pojawial sie na necie od dostawcy zwanego TALK-TALK)
@MichaU
Wlasnie mam neta z Talk-Talka a router mam jakies 5 metrow od mojego pokoju ale wczesniej na kablu tez mialem taki problem.