BarryMan
BarryMan
  24 marca 2012 (pierwszy post)

Mój problem polega na tym ze jak zaloguje się do pokoju, pojawia się obraz wszystko ładnie pięknie lecz po jakimś czasie nie mogę pisać na czacie a gdy przechodzę na inna transmisje to wyskakuje powiadomienie " Utracono połączenie z serwerem" próbowałem na innych przeglądarkach to samo.

bebson123
bebson123
  24 marca 2012

tez tak mam czasem

RafoX
RafoX
  25 marca 2012

to ogólny błąd każdy go ma ...

Interwencja
Interwencja
  25 marca 2012
RafoX
RafoX: to ogólny błąd każdy go ma ...

dokładnie;
PPiotrek
PPiotrek
  25 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wyskakuje powiadomienie " Utracono połączenie z serwerem"

Jest to naprawiane cierpliwości ;)
MichaU
MichaU
  26 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mój problem polega na tym ze jak zaloguje się do pokoju, pojawia się obraz wszystko ładnie pięknie lecz po jakimś czasie nie mogę pisać na czacie a gdy przechodzę na inna transmisje to wyskakuje powiadomienie " Utracono połączenie z serwerem" próbowałem na innych przeglądarkach to samo.

siema mialem podobny problem, powiedz nam jak sie laczysz przez neta a jesli przez wifi to jak daleko masz router, bo w moim przypadku bylo tak ze pisalem wiadomosci, wywalalo mi te komunikaty, a z czasem pisalem i wiadomosci szly w kosmos nie widzialem ich ja ani odbiorcy, tak samo bylo z wiadomosciami od osob ktore do mnie pisaly, problemem bylo to ze mialem powiedzmy zbyt daleko oddalony router i gubilo mi pakiety, badz jakis szit u dostawcy, ciezko bedzie mi porownac do twojego bo siedze w uk (problem pojawial sie na necie od dostawcy zwanego TALK-TALK)
BarryMan
BarryMan
  26 marca 2012

@MichaU
Wlasnie mam neta z Talk-Talka a router mam jakies 5 metrow od mojego pokoju ale wczesniej na kablu tez mialem taki problem.

MichaU
MichaU
  28 marca 2012

lol :D objawy identyczne.... jesli to lapek to wez go do kogos z innym netem, zobaczysz ze wszystko bedzie ok

MichaU
MichaU
  29 marca 2012

prawdopodobnie masz cos takiego jeszcze ze wywala li blad przegladarki "wewnetrzny blad komunikacji" zgadza sie ? na mozilli safari i operze tak mi sie dzialo a na chromie nie chcialo trybic

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.