PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  18 marca 2012 (pierwszy post)

Otóż gdy próbuje wejśc do jakiegos pokoju osoby, która nadaje transmisję ciagle mi pisze "trwa łączenie..." i tak trwa dobry czas i nawet odświeżanie nie pomaga. Gdy próbuje wejsc do innej osoby to samo.

PPiotrek
PPiotrek
  18 marca 2012

Więc tak po 1 wyczyść wszystkie śmieci z przeglądarki, po 2 spróbuj na innej przeglądarce czy działa, po 3 usuń i zainstaluj na nowo najnowszego Flasha (po usunięciu wyłącz komputer i wł) po 4 wyłącz wszystkie programy antywirusowe które mogą blokować dostęp i sprawdź czy działa. Jeżeli to nie pomoże napisz do mnie na PW ;)

PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  26 marca 2012

I mimo zaleceń nadal nic nie pomaga, a jak już uda mi sie wejsc to po parunastu sekundach i jest tak, że slysze dziwek z kamery ale nie widze obrazu bo pisze "trwa łaczenie..." i znow sie zacina.

Interwencja
Interwencja
  26 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziwek z kamery ale nie widze obrazu bo pisze "trwa łaczenie..." i znow sie zacina.

to na D nie musiało być ;:nie:
MarlboroMann
MarlboroMann
  26 marca 2012

Mam podobny problem. Wchodzę do pokoju widzę czerwona kropke moge podgłaszac ale nie mam obrazu, odswiezanie nic nie daje

PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  27 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to na D nie musiało być ;
doobra nie czepiaj się :nielapie: i tak wiadomo o co chodziło mi :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.