Witam. Od długiego już czasu moje transmisje prowadzone na Fotka.tv bezczelnie przerywane są komunikatem z tematu czyli: "Połączenie z serwerem zostało zerwane"
Wina na pewno nie leży po mojej stronie, ponieważ w tym momencie połączenie internetowe nie zostaje zerwane. Błąd pojawia się na kilka sekund, po czym transmisja jest kontynuowana. Nie byłoby w tym niczego może tak irytującego, gdyby nie fakt, że duża część osób obecnych w pokoju nie może wejść do niego ponownie. Tym razem również nie jest to problem u nich, ponieważ za każdym rozłączeniem ( średnio 10 razy na transmisje) "wyrzuca" kogoś innego. Gdy odświeżę transmisje, osoby które nie mogły wejść nagle są, a tych którzy zostali, tym razem nie ma. Do tego na spisie miniaturek, mojego pokoju już nie ma. Celowe działanie kilku zawistnych moderatorów? Czy błąd po stronie fotki? Tak czy siak, zróbcie coś z tym, bo niedługo w tym portalu transmisje będą robić tylko panowie trzymający "ptaka w garści", którym i tak potrzeba tutaj tylko 5 min.
Błąd ten nie zdarza się tylko u mnie, rozmawiałem już z kilkoma osobami, którzy też podobny problem mają. Nicków podawać nie będę, ale pewnie ktoś się podpisze.
lista tematów
[Kamerki] Połączenie z serwerem zostało zerwane... strona 2 z 2
Połączenie zostało zerwane (#client not handshaken) lub jesteś już w tym pokoju lub po wyjsciu z pokoju nie możesz wejść 2 raz error To co tu się dzieję to zwykłe jaja. Nawet modów nie ma na koniobijców a oni biją i biją tego konia. Tak czy siak, zróbcie coś z tym, bo niedługo w tym portalu transmisje będą robić tylko panowie trzymający "ptaka w garści", którym i tak potrzeba tutaj tylko 5 min.
Kasę podtrawicie brać tylko ?? Czy naprawdę już nic nie umiecie. Jak nie było tych ulepszeń zmian strony itp to ok wszystko było Weźcie się w końcu za ogarnięciem tej fotki a nie jakieś kalendarze robicie dla sponsorów
Kasę podtrawicie brać tylko ?? Czy naprawdę już nic nie umiecie. Jak nie było tych ulepszeń zmian strony itp to ok wszystko było Weźcie się w końcu za ogarnięciem tej fotki a nie jakieś kalendarze robicie dla sponsorów
a co tu się nagle zebrało takie kółko wzajemnej adoracji? Programiści mają wiele zgłoszeń, wiele błędów na tym portalu i nie naprawią wam tego na pstryknięcie paluszkami. Cierpliwości. A jak nie to:
http://www.fotka.pl/konto_usun.php