ZbuchanySraNaFotke
ZbuchanySraNaFotke
  5 stycznia 2012 (pierwszy post)

Witam.
Dzisiaj zostały zablokowane wszystkie moje konta dosłownie za nic przez Fotka Przyjaciela "ZHX" Teraz założyłem nowe , stosowałem sie do regulaminu , i wymieniłem z 2,3 zdania z Panem "ZHX" Z czego po 10 sekundach dostałem bana (UWAGA) Na miesiąc czasu za powód "Wprowadzanie nie miłej atmosfery" Czy to jest "fer" co do userów ? Moze Pan ZHX ma jakies kompleksy i zabija je na fotce dając bany dla znienawidzonych USERÓW ? Miałbym Proźbe by poobserwować tego Pana , i wyciągnąć wnioski. Według mnie bana dostałem bezpodstawnie. Pozdrawiam ; ))

conversation
conversation
  5 stycznia 2012

popieram ;]

zagubionylost
zagubionylost
  5 stycznia 2012

popieram kolezanke i kolege wyzej

xLubieKawex
xLubieKawex
  5 stycznia 2012

Popieram.!

zHx
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 116
zHx
  5 stycznia 2012

Macie swoj klub i swoja wlasna ekipe ktora stara sie na sile ublizac innym. Tamte notortycznie lamaly regulamin ublizjac praktycznie wszystkim na Fotka.tv zostaly zablokowane przez osoby odpowiedzialne za blokowanie kont.
O sytuacji ktorej wspominasz - wprowadzales bardzo niemila atmosfere na transmisji u osoby ktora jest chora i jezdzi na wozku - jednoczesnie nabijaja sie z niej i jego choroby. Oraz forum nie jest to zglaszania skarg - prosze to robic do MG lub na kontakt

Mam ochotę na żelki

zHx
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 116
zHx
  5 stycznia 2012

do tego na wszystkie bany waszej "ekipy" oraz Ciebie sa screeny z bluzgami / ublizaniami - oraz wszelkiego rodzaju lamaniem regulaminu. W razie czego udostepnie dla osob ktore beda rozpatrywaly skargi.

Mam ochotę na żelki

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.