Wyskakuje mi cały czas to gdy u kogoś jestem na transmisji i jak chce ją założyć Error: #1006 Próbujesz zalogować się 2. raz do tego samego pokoju. ;/
lista tematów
[Kamerki] Problem z fotką.tv ;/
Mi pojawia się co chwilę jak tylko próbuję wejść do kogoś cały czas.Jest to powoli wkurzające bo nawet pisać nie idzie ani nic !;/
Konto usunięte: Wyskakuje mi cały czas to gdy u kogoś jestem na transmisji i jak chce ją założyć Error: #1006 Próbujesz zalogować się 2. raz do tego samego pokoju. ;/
zadalem to pytanie teamowi ostatnio, i nie uzyskalem nawet standardowego "znamy problem, pracujemy nad tym" wiec to chyba cos powazniejszego :D:D:D:D:D:
No fakt, to denerwujące. Ale u siebie znalazłam sposób na to jak wejdę na transmisję to nie ruszam suwakiem po prawo, nie przesuwam strony niżej po prostu i działa. Jak tylko nim ruszę to od razu error. Więc nie ruszam przez jakieś 5 minut i dopiero potem sobie powoli przesunę i działa
Konto usunięte: No fakt, to denerwujące. Ale u siebie znalazłam sposób na to jak wejdę na transmisję to nie ruszam suwakiem po prawo, nie przesuwam strony niżej po prostu i działa. Jak tylko nim ruszę to od razu error. Więc nie ruszam przez jakieś 5 minut i dopiero potem sobie powoli przesunę i działa
ale misja xD
mi się owy błąd w ogóle nie pojawia :)
Konto usunięte: czy ktos mi do wafla moze powiedziec o co tu chodzi?
kamerka dziala tylko 5 sek i ten blad wyskakuje
Może zmień przeglądarkę, bo widzę że jakiś błąd przeglądarki jest.
Konto usunięte: Wyskakuje mi cały czas to gdy u kogoś jestem na transmisji i jak chce ją założyć Error: #1006 Próbujesz zalogować się 2. raz do tego samego pokoju. ;/
Mi raz się pokazało tylko, sam nie wiem dokładnie dlaczego to się pokazuje, może z laga internet, nie wiem, trzeba poczekać na wypowiedź teamu fotka.pl