kolrowekorale
kolrowekorale
  10 grudnia 2011 (pierwszy post)

Wyskakuje mi cały czas to gdy u kogoś jestem na transmisji i jak chce ją założyć Error: #1006 Próbujesz zalogować się 2. raz do tego samego pokoju. ;/

Pitero187
Pitero187
  10 grudnia 2011

To chyba każdemu minimum raz wyskoczyło niestety mi też się pojawia dosyć często ;((

kolrowekorale
kolrowekorale
  10 grudnia 2011

Mi pojawia się co chwilę jak tylko próbuję wejść do kogoś cały czas.Jest to powoli wkurzające bo nawet pisać nie idzie ani nic !;/

MichaU
MichaU
  10 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyskakuje mi cały czas to gdy u kogoś jestem na transmisji i jak chce ją założyć Error: #1006 Próbujesz zalogować się 2. raz do tego samego pokoju. ;/

zadalem to pytanie teamowi ostatnio, i nie uzyskalem nawet standardowego "znamy problem, pracujemy nad tym" wiec to chyba cos powazniejszego :D:D:D:D:D:
Adidasowa
Adidasowa
  11 grudnia 2011

No fakt, to denerwujące. Ale u siebie znalazłam sposób na to:mrgreen: jak wejdę na transmisję to nie ruszam suwakiem po prawo, nie przesuwam strony niżej po prostu :mrgreen: i działa. Jak tylko nim ruszę to od razu error. :woot: Więc nie ruszam przez jakieś 5 minut i dopiero potem sobie powoli przesunę i działa :mrgreen:

Malcom
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
Malcom
  11 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No fakt, to denerwujące. Ale u siebie znalazłam sposób na to jak wejdę na transmisję to nie ruszam suwakiem po prawo, nie przesuwam strony niżej po prostu i działa. Jak tylko nim ruszę to od razu error. Więc nie ruszam przez jakieś 5 minut i dopiero potem sobie powoli przesunę i działa

ale misja xD

mi się owy błąd w ogóle nie pojawia :)
Adidasowa
Adidasowa
  11 grudnia 2011
Malcom
Malcom: ale misja xD

trzeba sobie radzić :mrgreen:

Malcom
Malcom: mi się owy błąd w ogóle nie pojawia :)

to się ciesz !
feuliette
feuliette
  12 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To chyba każdemu minimum raz wyskoczyło

nigdy mi się nie pojawiło:ninja:
na chroomach bez problemu działa tv ;)
krzepek8899
krzepek8899
  12 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyskakuje mi cały czas to gdy u kogoś jestem na transmisji i jak chce ją założyć Error: #1006 Próbujesz zalogować się 2. raz do tego samego pokoju. ;/

to jest błąd którego nikt nie zna :C ale pracują nad nim więc musisz cierpliwie czekać :ninja:
Mdevil
Mdevil
  16 grudnia 2011

czy ktos mi do wafla moze powiedziec o co tu chodzi?

kamerka dziala tylko 5 sek i ten blad wyskakuje

CrAzY1994
CrAzY1994
  17 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy ktos mi do wafla moze powiedziec o co tu chodzi? kamerka dziala tylko 5 sek i ten blad wyskakuje

Może zmień przeglądarkę, bo widzę że jakiś błąd przeglądarki jest.

Konto usunięte

Mi raz się pokazało tylko, sam nie wiem dokładnie dlaczego to się pokazuje, może z laga internet, nie wiem, trzeba poczekać na wypowiedź teamu fotka.pl
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.