Creazymen
Creazymen
  20 listopada 2011 (pierwszy post)

Podczas gdy chce zacząć transmitować przekaz wideo wyświetla mi się na czarnym tle napis Trwa łączenie z serwerem... . Wcześniej tzn. 5-6 h temu wszystko było normalnie. Mam internet 2 mb/s, operator neostrada i niemożliwością jest żebym czekał 5 min na połączenie jeśli wcześniej łączyło się odrazu. Proszę o pomoc.!

bebson123
bebson123
  20 listopada 2011

TEZ TAK MAM ZIOMIE OD WCZORAJ

Creazymen
Creazymen
  20 listopada 2011

Wszystko się wali tutaj...

Colt41
Colt41
  20 listopada 2011

Mam taki sam problem. W pomocy proponowali usunąć tymczasowe pliki przeglądarki, ew. przeinstalować. Nic to nie dało no i lipton, a wczoraj normalnie mi Fotka.tv działała...

PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  20 listopada 2011

No ja juz taki sam problem przechodzilam niejeden raz -.- No to musicie sobie zmienić przegladarki na google chrome :-]

Colt41
Colt41
  20 listopada 2011

haha własnie w tym problem ze mam Google Chrome i nic... Dalej to samo. Od samego poczatku miałem Chroma i to na nim własnie zaczął sie ten błąd. Próbowałem zmieniac przeglądarki ale bez skutku, zawsze ten sam problem -.-

Letion
Letion
  20 listopada 2011

W śród moich znajomych na fotce ten sam problem mają prawie wszyscy. Coś się skopało na serwerze i tyle. Czy to jest najnowsze IE, Firefox czy Chrome to problem jest ten sam. Nie pomaga czyszczenie pamięci przeglądarki, żadne reinstalki czy aktualizacje przeglądarek oraz dodatków (flash, java itd.)

Colt41
Colt41
  20 listopada 2011

Dobrze. Rozumiem, ale ten problem wcale nie jest taki nowy... Istnieje już parę miesięcy i szanowna Administracja czy Bóg wie kto się tym zajmuje nic w tym temacie nie zrobi...

NicZaFriko
NicZaFriko
  21 listopada 2011

Coraz większe "gówno " sie tutaj robi.
Za co my płacimy (gwiazd) za to że nie możemy korzystać normalnie z serwisu ?

FeriAster
FeriAster
  21 listopada 2011

Przed wczoraj ładnie działało a wczoraj i dziś już nie -.-" jak ktoś znajdzie rozwiązanie piszcie bo aktualizacje nic nie dają ..

evin12
evin12
  21 listopada 2011

Mi tez nie działa :D:D:D

RafoX
RafoX
  21 listopada 2011

działa działa

NinjowieShaolin
NinjowieShaolin
  21 listopada 2011

Mi również nie działa..

krzepek8899
krzepek8899
  21 listopada 2011

czasami coś daje odświeżenie konta bo mają błędy napiszcie do FP oni mają tą opcje, spróbować warto

bebson123
bebson123
  21 listopada 2011

rozwiń ten skrót "FP"

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.