Creazymen
Creazymen
  20 listopada 2011 (pierwszy post)

Podczas gdy chce zacząć transmitować przekaz wideo wyświetla mi się na czarnym tle napis Trwa łączenie z serwerem... . Wcześniej tzn. 5-6 h temu wszystko było normalnie. Mam internet 2 mb/s, operator neostrada i niemożliwością jest żebym czekał 5 min na połączenie jeśli wcześniej łączyło się odrazu. Proszę o pomoc.!

LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  21 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: rozwiń ten skrót "FP"

http://www.fotka.pl/przyjaciele
Colt41
Colt41
  21 listopada 2011

No tak... Jak pisałem do pomocy to tylko mi zaproponowali usuniecie cookie i reinstalke przeglądarki - czyt. nadal nie wiedzą co z tym zrobić i modlą się żeby zadziałało. Nie chcąc nikogo obrażać powiem co myślę. To jest jakaś parodia...

Letion
Letion
  21 listopada 2011
Colt41
Colt41: No tak... Jak pisałem do pomocy to tylko mi zaproponowali usuniecie cookie i reinstalke przeglądarki - czyt. nadal nie wiedzą co z tym zrobić i modlą się żeby zadziałało. Nie chcąc nikogo obrażać powiem co myślę. To jest jakaś parodia...

Niestety to nie pierwszy raz są takie problemy a itak ludzie ciągle dostają tą samą odpowiedź jaką ty dostałeś. Ot taka standardowa odpowiedź chyba tylko na odczepkę.
Colt41
Colt41
  21 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Witaj! Sprawa została przekazana programistom, którzy pracują nad rozwiązaniem problemu. Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za usterkę.

Ua normalnie nowość... O ile mi wiadomo programiści już dawno wiedzą o tej "usterce" i dalej jest jak jest -.-
bebson123
bebson123
  21 listopada 2011

TO JEST TO POKOLENIE STUDENTÓW :d CAŁA WIEDZA WYCHODZI TERAZ

Colt41
Colt41
  21 listopada 2011

Mi to rybka - studenci czy nie. Ważne, że jak sie czegoś podejmują, niech to robią porządnie.

joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  21 listopada 2011

chyba jakis wiekszy problem bo mi na PW juz kilka osob dzisiaj pisalo o tym

PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  21 listopada 2011

No pewnie, że to jest wiekszy problem -.- od paru miesiecy tak jest. Weźcie sie przyjeciele fotki powiedzcie tym co tam siedzą i nad tą fotką.tv czuwają, że muszą sie ostro wziać do pracy nad serwerami :-]

ctx24
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
ctx24
  21 listopada 2011

To jest jakaś masakra ciągle coś się dzieje z tym serwerem :krzeslo:

bebson123
bebson123
  21 listopada 2011

NO PANOWIE BRAWO :d

Colt41
Colt41
  21 listopada 2011

No działa. Ciekawe na jak długo ^^

JustFeeling
JustFeeling
  21 listopada 2011

Mi nie działa, korzystałem z różnych przeglądarek. Flash w najnowszej wersji.

Creazymen
Creazymen
  21 listopada 2011

A mi jednak nadal nie działa xD

NinjowieShaolin
NinjowieShaolin
  21 listopada 2011

Działało chwile i znów to samo. :/

JustFeeling
JustFeeling
  21 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A mi jednak nadal nie działa xD

Mu nawet nie chce się połączyć z transmitującymi. :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.