Podczas gdy chce zacząć transmitować przekaz wideo wyświetla mi się na czarnym tle napis Trwa łączenie z serwerem... . Wcześniej tzn. 5-6 h temu wszystko było normalnie. Mam internet 2 mb/s, operator neostrada i niemożliwością jest żebym czekał 5 min na połączenie jeśli wcześniej łączyło się odrazu. Proszę o pomoc.!
lista tematów
[Kamerki] Trwa łączenie z serwerem... strona 2 z 3
No tak... Jak pisałem do pomocy to tylko mi zaproponowali usuniecie cookie i reinstalke przeglądarki - czyt. nadal nie wiedzą co z tym zrobić i modlą się żeby zadziałało. Nie chcąc nikogo obrażać powiem co myślę. To jest jakaś parodia...
Colt41: No tak... Jak pisałem do pomocy to tylko mi zaproponowali usuniecie cookie i reinstalke przeglądarki - czyt. nadal nie wiedzą co z tym zrobić i modlą się żeby zadziałało. Nie chcąc nikogo obrażać powiem co myślę. To jest jakaś parodia...
Niestety to nie pierwszy raz są takie problemy a itak ludzie ciągle dostają tą samą odpowiedź jaką ty dostałeś. Ot taka standardowa odpowiedź chyba tylko na odczepkę.
No pewnie, że to jest wiekszy problem -.- od paru miesiecy tak jest. Weźcie sie przyjeciele fotki powiedzcie tym co tam siedzą i nad tą fotką.tv czuwają, że muszą sie ostro wziać do pracy nad serwerami :-]