I tak ciągle nie łączy tylko trwa łaczenie i trwa żenada.
[Kamerki] Trwa łaczenie z serwerem strona 2 z 2
najlepiej dokladac kosztow do serwisu a cos sie zepsuje i 4 dni tak jest i maja w 4 literach nieroby czlowiek placi czlowiek wymaga !!
Mam to samo antywirus nie ma nic do tego ponieważ wcześniej działało normalnie a antywirusa miałem cały czas on wydaje mi się że lepiej chyba napisać na kontakt bo tutaj się nie doczekamy odpowiedzi
Oto mój screen:
czasami jest tak że dana osoba nie nadaje a jest widoczna na liście osób która prowadzi transmisje i pokazuje że łączy z serwerem też tak ostatnio miałem
U mnie też tak samo ale w opera miałem trochę dodanych zablokowanych zawartości po usunięciu wszystko ruszyło.
Jednakże nie wszyscy mają ten problem. Jak widać spora część nie ma problemu z nadawaniem transmisji, nie wiedząc nawet o problemie świetnie sie bawi.
Witaj!
Tak, zdajemy sobie z tego sprawę. Niestety programiści nadal pracują nad tym problemem. :(
Pozdrawiam,
Dominika
Fotka.Team
6 minut temu
Ja mialem osobiscie ten problem tylko raz, ale to bylo spowodowane (podobno) odlaczeniem sie jakiegos serwera czy cos takiego. I na drugi dzien kiedy chcialem wejsc mialem wlasnie cos takiego jak opisujecie. Pomoglo kilkunastokrotne odswiezanie profilu. Antywirusa nie wylaczam, bo po to go instalowalem zeby chodzil. Najlepsze jest to ze jak pojawil sie problem na loginie "MichaU" no na innych moich kontach bylo wszystko ok, wiec problem ewidentnie nie z moim sprzetem.
Ja przez tydzien nie moglem sie dostac na Fotka.tv zaktualizowalem przegladarke oraz flasha i smiga jak nigdy :D
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."