Ktoś może wie kiedy pojawią się Testy na moda i Rekrutacja będzie ON ?
lista tematów
[Kamerki] Testy na Moda ?
hm.. po pierwsze to nigdy czegoś takiego nie było.. po drugie.. niby jak to sobie wyobrażasz? xD testy psychologiczne? albo sprawności fizycznej może?
:D
Teoretycznie to można powiedzieć że rekrutacja jest aktywna cały czas - w miarę potrzeb wybierani są nowi moderatorzy.
hm.. ja jakoś nic nie rozwiązywałam..
i większość modów nic takiego nie robiła..
A to co było prowadzone na grupie, to była jakaś dodatkowa rekrutacja.. i zauważ że w ten sposób była przeprowadzona tylko raz, ponieważ się nie sprawdziła - 3/4 osób które wtedy zostało moderatorami albo zrezygnowało albo polecieli ^^
Konto usunięte: hm.. ja jakoś nic nie rozwiązywałam..
i większość modów nic takiego nie robiła..
A to co było prowadzone na grupie, to była jakaś dodatkowa rekrutacja.. i zauważ że w ten sposób była przeprowadzona tylko raz, ponieważ się nie sprawdziła - 3/4 osób które wtedy zostało moderatorami albo zrezygnowało albo polecieli ^^
Czy to po znajomosci czy ktos liznał dupe to juz inna sprawa.
Mi chodzi tylko o to że był test i to nawet dwa :) i 50 % tych ktorzy mają uprawnienia tylko na TV rozwiazywała go.
owszem, były dwa, ale w ramach jednej rekrutacji ;)
jezeli wg. Ciebie wszystko jest załatwiane po znajomości to i w takim razie osoby po testach wybierane byly po znajomosci.. bo przeciez testy robili FP ;))
ze wzgledu na to ze tworzymy druzyne, wybor nowych osob jesli oczywiscie jest taka potrzeba jest omawiany wspolnie przez obecnych ;] tak w skrocie jakby ktos nie mogl rozszyfrowac tego co jest w netykiecie
Testy byly na poczatku, ale tak naprawde mialy tylko na celu sprawdzenie czy w orientujesz sie w terminach zwiazanych z portalem i czy mniej wiecej czaisz o co chodzi. To bylo zaraz na poczatku fotki.tv. Decyzje czy bedziesz modem czy nie i tak podejmowalo FT wiec nawet bezbledne rozwiazanie testu nie gwarantowalo bycia modem ;] na chwile obecna nie jest mozliwe przeprowadzenie takiego testu ze wzgledu na to ze od tamtego czasu sporo sie zmienilo i nie jest to fizycznie mozliwe ;) poza tym sposob rekrutacji jest opisany w regulaminie ;]