termi3
termi3
  9 października 2011 (pierwszy post)

Ktoś może wie kiedy pojawią się Testy na moda i Rekrutacja będzie ON ?

RafoX
RafoX
  9 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ktoś może wie kiedy pojawią się Testy na moda

nigdy nic takiego nie było

Konto usunięte
Konto usunięte: Rekrutacja będzie ON ?

rekrutacja cały czas jest ON tylko ludzie są wybierani przez administracje tylko w razie potrzeby
Jeśli będziesz aktywny to administracja sama zaproponuje bycie modem
Damjan
Damjan
  9 października 2011
RafoX
RafoX: nigdy nic takiego nie było

Było , wiec nie wprowadzaj ludzi w błąd.
wisniowa91
wisniowa91
  9 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Testy na moda

hm.. po pierwsze to nigdy czegoś takiego nie było.. po drugie.. niby jak to sobie wyobrażasz? xD testy psychologiczne? albo sprawności fizycznej może? :lol:
:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Rekrutacja będzie ON

Teoretycznie to można powiedzieć że rekrutacja jest aktywna cały czas - w miarę potrzeb wybierani są nowi moderatorzy.
wisniowa91
wisniowa91
  9 października 2011
Damjan
Damjan: Było , wiec nie wprowadzaj ludzi w błąd.

kiedy i gdzie? :D

mówsz o tym "teście' który był prowadzony w grupie fotki.tv?
Jeżeli to nazywasz testem to gratulację :D
zwykła łapanka :P
Damjan
Damjan
  9 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedy i gdzie? :D mówsz o tym "teście' który był prowadzony w grupie fotki.tv? Jeżeli to nazywasz testem to gratulację :D zwykła łapanka :P

Tak ten który każdy mod TV rozwiazywał :)
wisniowa91
wisniowa91
  9 października 2011
Damjan
Damjan: Tak ten który każdy mod TV rozwiazywał

hm.. ja jakoś nic nie rozwiązywałam..
i większość modów nic takiego nie robiła..

A to co było prowadzone na grupie, to była jakaś dodatkowa rekrutacja.. i zauważ że w ten sposób była przeprowadzona tylko raz, ponieważ się nie sprawdziła - 3/4 osób które wtedy zostało moderatorami albo zrezygnowało albo polecieli ^^
Damjan
Damjan
  9 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: hm.. ja jakoś nic nie rozwiązywałam.. i większość modów nic takiego nie robiła.. A to co było prowadzone na grupie, to była jakaś dodatkowa rekrutacja.. i zauważ że w ten sposób była przeprowadzona tylko raz, ponieważ się nie sprawdziła - 3/4 osób które wtedy zostało moderatorami albo zrezygnowało albo polecieli ^^

Czy to po znajomosci czy ktos liznał dupe to juz inna sprawa.

Mi chodzi tylko o to że był test i to nawet dwa :) i 50 % tych ktorzy mają uprawnienia tylko na TV rozwiazywała go.
wisniowa91
wisniowa91
  9 października 2011
Damjan
Damjan: Mi chodzi tylko o to że był test i to nawet dwa :)

owszem, były dwa, ale w ramach jednej rekrutacji ;)

Damjan
Damjan: Czy to po znajomosci czy ktos liznał dupe to juz inna sprawa.

jezeli wg. Ciebie wszystko jest załatwiane po znajomości to i w takim razie osoby po testach wybierane byly po znajomosci.. bo przeciez testy robili FP ;))
tekken
tekken
  9 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ktoś może wie kiedy pojawią się Testy na moda i Rekrutacja będzie ON ?

Z tego co mi wiadomo, to na żadnym portalu nie ma czegoś takiego. Jak jesteś aktywny, to dostajesz propozycję od adminów czy jak ich tam zwał.
MichaU
MichaU
  9 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ktoś może wie kiedy pojawią się Testy na moda i Rekrutacja będzie ON ?

RafoX
RafoX: nigdy nic takiego nie było

Konto usunięte
Konto usunięte: hm.. ja jakoś nic nie rozwiązywałam.. i większość modów nic takiego nie robiła.

ze wzgledu na to ze tworzymy druzyne, wybor nowych osob jesli oczywiscie jest taka potrzeba jest omawiany wspolnie przez obecnych ;] tak w skrocie jakby ktos nie mogl rozszyfrowac tego co jest w netykiecie
Testy byly na poczatku, ale tak naprawde mialy tylko na celu sprawdzenie czy w orientujesz sie w terminach zwiazanych z portalem i czy mniej wiecej czaisz o co chodzi. To bylo zaraz na poczatku fotki.tv. Decyzje czy bedziesz modem czy nie i tak podejmowalo FT wiec nawet bezbledne rozwiazanie testu nie gwarantowalo bycia modem ;] na chwile obecna nie jest mozliwe przeprowadzenie takiego testu ze wzgledu na to ze od tamtego czasu sporo sie zmienilo i nie jest to fizycznie mozliwe ;) poza tym sposob rekrutacji jest opisany w regulaminie ;]

tekken
tekken: Z tego co mi wiadomo, to na żadnym portalu nie ma czegoś takiego. Jak jesteś aktywny, to dostajesz propozycję od adminów czy jak ich tam zwał.
RafoX
RafoX
  9 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sprawności fizycznej może?

kto szybciej klika myszką na przycisk ban ten wygrywa :lol:
termi3
termi3
  9 października 2011

aha...
No to dziękuje panowie za wyjaśnienie.:)

Pozdrawiam

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.