TarkanGaziev
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
TarkanGaziev
  29 września 2011 (pierwszy post)

Dlaczego w polskich serwisach czatowych panuje śreniowiecze, kołtuństwo i wiernnopoddaństwo jedynie słusznej ideologii Watykanu?
Zobaczcie sobie czeskie czaty-ludzie są wyluzowani, uprawiają seks przy kamerkach, masturbują się kobiety i męzczźni i jest to calkowicie normalne.
Nikt nikogo za to nie banuje, czy wyrzuca.
U nas w Polsce od razu będzie gadka w stylu,, a jak dzieci to zobaczą" a co na to Jezus, tak nie można bo Jehowa na to nie pozwala etc.
Już na tej fotce to niedługo zrobi się radio maryja-kobieta nawet piersi nie moze pokazać, bo ją wyrzucają.
A przecież wiadomo, że człowiek zawsze inetersowal się, interesuje się i bedzie się interesował seksem-czy w żyziu realnym czy na czacie.
A tu ciągle średniowiecze i bany za chociażby piersi czy penisa...
Jest to serwis od 18 lat więc gdzie jest problem?
Dlaczego nasza kultura seksualna ciągle jest na poziomie średniowiecz i cywliozowane narody się z nas śmieją, bo np. Czech nie jest w stanie tego zrozumieć, ze na czacie nie moze zachowywać się swobodnie, uważac co pokaże, zeby go nie wywalili.
Czemu tak jest?

MichaU
MichaU
  1 października 2011
przeciezwiesz
przeciezwiesz: Co do FotkaTV to w regulaminie pisze takie coś : Art. 46 Fotka.tv jest funkcją Serwisu pozwalającą Użytkownikom na transmitowanie obrazu i dźwięku. Art. 47 Fotka.tv dostępna jest jedynie dla Użytkowników, którzy ukończyli 18 rok życia. Art. 48 Użytkownicy, którzy nie ukończyli 18 roku życia mogą korzystać z funkcji Fotka.tv jedynie za zgodą rodziców lub opiekunów prawnych. Art. 49 Administrator ma prawo wezwać Użytkowników korzystających z Fotka.tv do przedstawienia dokumentów potwierdzających wiek lub zgodę rodziców lub opiekunów prawnych.

no i sie wszystko zgadza :) administratorem jest Memphis ;], moze poprosic o skan legitymacji itp
minimalny wiek ktory pozwala na korzystanie z serwisu to 15 lat ;]
Zadziora
Zadziora
  1 października 2011
TarkanGaziev
TarkanGaziev: Napalonych zboczenców>>? Gdyby nie ci napaloni zobczeńcy to rasa ludzka by nie istniała, nie byłoby Ciebie i mnie.

Czyli dla Ciebie to jest normalne, że koleś wali sobie nie pokazując twarzy na fotka tv i oglądają to np. dzieci? Normalne jest gdy robi to np. mój facet przy mnie, a nie pokazuje całej Polsce.

TarkanGaziev
TarkanGaziev: Więc proponuje jednak docenić coś takiego jak POPED SEKSUALNY,

To nie popęd seksualny, a choroba :D Popęd to napędza, ale można to robić w zaciszu własnego domu.

TarkanGaziev
TarkanGaziev: A nie obrażać ludzi aktywnych seksualnie.

Aktywna seksualnie, to ja jestem.

TarkanGaziev
TarkanGaziev: Wiem, że nie można i nie będzie można się tu masturbować-i dyskusja jest de facto bardzo jałowa ale nie obrażajmy tu ludzi-bo na miano ,,zboczeńca" zasługuje raczej osoba bez popędu seksualnego a nie ktoś kto go ma.

Dla mnie to są zboczeńce i nic tego nie zmieni.

P.S. Miano zboczeńca nie jest obrazą, sama się za zboczeńca uważam, ale nie robię tego na fotka tv.
TarkanGaziev
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
TarkanGaziev
  1 października 2011
przeciezwiesz
przeciezwiesz: Co do FotkaTV to w regulaminie pisze takie coś ^^: Art. 46 Fotka.tv jest funkcją Serwisu pozwalającą Użytkownikom na transmitowanie obrazu i dźwięku. Art. 47 Fotka.tv dostępna jest jedynie dla Użytkowników, którzy ukończyli 18 rok życia. Art. 48 Użytkownicy, którzy nie ukończyli 18 roku życia mogą korzystać z funkcji Fotka.tv jedynie za zgodą rodziców lub opiekunów prawnych. Art. 49 Administrator ma prawo wezwać Użytkowników korzystających z Fotka.tv do przedstawienia dokumentów potwierdzających wiek lub zgodę rodziców lub opiekunów prawnych.

No i proszę panowie i panie....
Haha-ja tego nie szukałem, bo mam ważniejsze sprawy i nie chce mi się bawić w wyszykiwanie punktów regulaminu-ale ktoś mi to na tacy wyłożył.
Czyli NIE ZNACIE NAWET REGULAMINU STRONY ZA KTÓRĄ JESTEŚCIE ODPOWIEDZIALNI.

Nie chce tutaj komuś dokuczać czy coś-ale wczesniej osoba z techniki Fotka.tv pisała, że są tu dziesiątki tysięcy ludzi ponizej 15 roku życia. Czyli-są tu bezprawnie według regulaminu.

Też zwrócilem na to uwagę-bo nie raz widziałem jakies dzieci na kamerkach, na oko po 13 lat a pare razy widziałem no już, jak na moje starcze oczy, dzieci gdzieś w wieku 7-8 lat.

Wiec? Wszystko w porządku? A tylko gdy kobieta chce piersi pokazać-kuźwa piersi, czyli coś co jest tak normalne jak bułka z masłem i rzodkiewką-to już zjawia się zawsze moderator i ją wywala. No kurde... O co chodzi>?

Ten czat jest tak restrtykcyjnie moderowany, ze juz bije na głowe wszystko-nieługo przed opdpalenie kamerki będzie trzeba sie pomodlić, mod potem sprawdzi czy jest różaniec, w trakcie transmisji w WIDOCZZNYM MIEJSCU musi być obrazekj swietej Marysi, a jak to ban.

Tak-jestem ateistą i oglądam serwis Fotka.tv i to w jaki sposón jest moderowany ze zdziwieniem-młodzi ludzie, chcą się bawić, seksić, pokazywać swoje młode ciała-tak jak na całym świecie. A wy nie-u nas ma być Iran i ban za piersi...

Pozdrawiam.
MichaU
MichaU
  1 października 2011
TarkanGaziev
TarkanGaziev: Czyli NIE ZNACIE NAWET REGULAMINU STRONY ZA KTÓRĄ JESTEŚCIE ODPOWIEDZIALNI.

w ktorym momencie do dostrzegles ;)

TarkanGaziev
TarkanGaziev: Wiec? Wszystko w porządku? A tylko gdy kobieta chce piersi pokazać-kuźwa piersi, czyli coś co jest tak normalne jak bułka z masłem i rzodkiewką-to już zjawia się zawsze moderator i ją wywala. No kurde... O co chodzi>? Ten czat jest tak restrtykcyjnie moderowany, ze juz bije na głowe wszystko-nieługo przed opdpalenie kamerki będzie trzeba sie pomodlić, mod potem sprawdzi czy jest różaniec, w trakcie transmisji w WIDOCZZNYM MIEJSCU musi być obrazekj swietej Marysi, a jak to ban.

chlopie.... czy ty serio masz takie ciezkie myslenie ? nie rozumiesz co sie do ciebie mowi drukowanymi literami ? powiedz mi inaczej, czego oczekujesz po tej dyskusji ? ze zezwoliny na siedzenie z pitolem na wierchu a 15 latki beda mogly jechac z palca na wizji ? wez sie rozbiegnij a sciana zrobi reszte. ekshibicjionizm to choroba psyciczna ktora trzeba leczyc a nie promowac wybacz ;)
Jezus
Jezus
  1 października 2011
TarkanGaziev
TarkanGaziev: Jest to serwis od 18 lat

FAIL.
Najpierw poczytaj, potem pieprz głupoty.
Jak masz taką silną potrzebę zwalenia sobie konia na kamerce, to idź sobie na te swoje "czeskie czaty", powodzenia.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.